2777
2789
عنوان

جوش های لعنتی😩

120 بازدید | 16 پست

خانم ها در استانه ی۳۳سالگی ام هنوزم صورتم جوش میزنه مخصوصا بعداصلاح اعصاب نذاشته برام سالی دوسه بار وکس یا اصلاح میکنم بدتر میشه اکثر وقتا سمت چپ وراست چانه چندتا جوش هست توروخدا کسی میدونه علتش رو واگر راهکاری دارید بگید پوستمم چربه کوفتی

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

پوست چرب همینه

منم پوستم چربه همش جوش میزنه

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

کرم موبر مخصوص صورت بزن

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هنوز ۲۲ سالمه و جوش می زنم اصلاح می کردم  جوش می زدم دکتر گفت اصلا نباید اصلاح کنی پوست صورت یه سریا رو اصلاح تحریک میکنه و باعث جوش میشه 

اما من یه مدت نیم ساعت بعد از اصلاح کلیندا مایسین میزدم و نخ اصلاح رو هم الکلل میزدم و پیش یه آرایشگری می رفتم که خیلیییی سریع بند مینداخت در حد پنج دقیقه تموم میشد با اینکه من خیلی پر مو بودم  اینجوری یا جوش نمی زدم بعدش یا اگرم بود یکی دو تا تهش 

خب برو لیزر خودتو راحت کن خواهر .منم اینجور بودم حساسیت داشت صورتم رفتم لیزر یعنی نگم چ تاثیری داشت.

واقعا خوبه؟دیگه مو رشد نمیکنه؟هزینش چقدره؟

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

صابون کلیندامایسین دئودراگ... خیلی عالیه... استفاده کن نتیجه میگیری

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...