2777
2789

سلام بچه ها جون میخاستم بگم چرا بعضیا یا دوستام خانوادم بهم میگن بی احساس اما من خیلی احساساتیم و همیشه دلسوز به نظرتون چرا همه انقدر منو اذیت میکنن با حرفاشونن حتی یکی از فامیلامون که چندین سال از من کوچیکتره من مسخره میکنه و میگه اینکه اصلا حرف نمیزنه و مترسکه اما تالا ندیدم هیچکی از من تعریف کنهه

عجب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

یه عده خیلی بیشعورن و تو نمیتونی کاری کنی

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی مشکل از کجاست ؟

از اعتماد به نفست 

تو هر چقدر نسبت به خودت عشق و علاقه نداشته باشی به همون اندازه داری به بقیه اجازه میدی که خردت کنن

که تحقیرت کنن

که...

مشکلی که من خودم تو دوران دبیرستان به اندازه شدید داشتم 

سختی ها کشیدم ...

و فهمیدم همه ی ادما همههههه بلا استثنا اونقدری که برای خودت کم بزاری از دورن همونقدر خوردت میکنن

انگتر نقطه ضعفتو پیدا میکنن و از همون ناحیه بهش ضربه میزنن

حتی شتید خودشون هم نفهمن و ناخوداگاه اینکار رو بکنن

خلاصش کنم اعتماد به نفس اعتماد به نفس اعتماد به نفس ....

تموم 

میدونی مشکل از کجاست ؟ از اعتماد به نفست  تو هر چقدر نسبت به خودت عشق و علاقه نداشته باشی به ...

من خیلی سعی میکنم اما کسی حمایت نمیکنه به معنای واقعی جز خدا هیچکس درکم نمیکنه و هرچی دلش میخاد میگه و من از شدت ناراحتی سکوت میکننمم هر چی هست میخام تموم شعهه وهمه کار واسش میکنم😐

یه عده خیلی بیشعورن و تو نمیتونی کاری کنی

واقعا همینه ولی تقریبا همه انسانها با من اینطوری رفتار میکنن من نمیگم مشکل از اوناست مشکل خود منم شاید اما اونام خیلی بی رحمن تا ادم یه مشکلی رو تجربه نکنه نباید نظرات احمقانش بی رحمانه تحمیل کنه

من خیلی سعی میکنم اما کسی حمایت نمیکنه به معنای واقعی جز خدا هیچکس درکم نمیکنه و هرچی دلش میخاد میگه ...

میدونم 

منم کسی کمکم نکرد 

هنوزم دارم تلاش میکنم 

نمیخوام زیاد تو سایت قضیه رو باز کنم 

اما مشکل من برمیگشت به دوران بچگی هام که مدام تحقیر و سرکوفت شنیدم.

همیشه تنها بودم همیشه فکر میکردم اخه مشکل از کجاست 

الان خیییییلی بهتر شدم خودم به خودم کمک کردم 

و راهش فقط اعتماد به نفسه 

یه اعتماد به نفس واقعی و درونی شده 

اگه امکانشو داری حتمتاااا برو مشاوره با حرفاش حالتو خوب میکنه کمکت میکنه 

میدونم  منم کسی کمکم نکرد  هنوزم دارم تلاش میکنم  نمیخوام زیاد تو سایت قضیه رو باز ...

بلهدخودمم دوست دارم برممم اما شما یه مشاور خوب و واقعی که هدفش فقط مداوا باشه رو میشناسید چون من نمیشناسم کسی رو😕

رشت😍

نه رشت کسیو نمیشناسم

سایت همکده رو تو ایترنت سرچ کن مشاوره غیرحضوری میده شنیدم خوبه ولی خودم هنوز استفاده نکردم

خودم یه مشاور غیر حضوری داشتم که خیلی باهاش احساس راحتی میکردم تو یه سری از مسائل تونست کمکم کنه توی یه سری از مسائل نه نتونست 

ولی حداقلش پولمو بهم پس داد