2789
عنوان

سوال شرعی

174 بازدید | 20 پست

سلام 

ببخشید خانوما لطفا اگه میتونین دریغ نکنین 

ما یه خونه ای دیدیم که بخریم 

وقفی هست 

چه حکمی داره و چجوریه؟ 

پدرشوهرم میگه وقفی خریدنش درست نیست 

من میگم شاید سالانه باید مبلغی بدیم چجوریه؟

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

وقف که اسمش روش اصن اومد نداره 😑من اسم وقف بیاد الفرار

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقف خریدن درست نیست. اگه وقت هستش چرا تحویل اوقاف نمی دن؟

نمیدونم دقیقا ببینید چندین روستا کنار هم وقف هستن 

اما ظاهرا معلوم نیست وقف چی هست 

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
اونی که وقف کرده چرا حالا داره میفروشه  یا از اوقاف میخاین بخرین؟

خیلی خیلی قدیم زمین های چند روستا وقف شدن

ینی در حد 5 6 تا روستا وقف هستن 

گفتن اصلا مشکلی مربوط به اوقاف نداره

خونه نو ساخته و حتی پایان کار و پروانه ساخت داره

اگر اوقاف میخوایت تحویل بگیره که مجوز نمیدادن 

اون اطراف همه خونه ها نوساختن و همین وضع رو دارن

خونه قدیمی ساخت هم هست

از مرجع تقلیدت بپرس مطمئن بشی

چجوری میتونم بپرسم 

؟

ایت الله مکارم شیرازی

نمیدونم دقیقا ببینید چندین روستا کنار هم وقف هستن  اما ظاهرا معلوم نیست وقف چی هست

اخه چه جور وقفی هستش مجهوله. بهتره از اینترنت شماره تلفن یا پیامک مرجع تقلیدتو پیدا کنی و با اونا مشورت کنی.

وقف که اسمش روش اصن اومد نداره 😑من اسم وقف بیاد الفرار

منم چنیت حالتی داشتم

اما اینجا چندین روستا وقفه  و فک کن چنننند روستا حالت وقفی داره 

خب اصلا حکم این وقفی ها چیه؟ 

باید سالانه مبلغی بدن به اوقاف؟

اخه چه جور وقفی هستش مجهوله. بهتره از اینترنت شماره تلفن یا پیامک مرجع تقلیدتو پیدا کنی و با اونا مش ...

بله نمیدونن وقف چی هست

ینی هیشکی نمیدونه 

چشم مرسی عزیزم

منم چنیت حالتی داشتم اما اینجا چندین روستا وقفه  و فک کن چنننند روستا حالت وقفی داره  خب ...

وقفی اصن فروش نداره آخه مال سازمان اوقاف حالا یا حسینه س یا مسجد یا حمام عمومی 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
خیلی خیلی قدیم زمین های چند روستا وقف شدن ینی در حد 5 6 تا روستا وقف هستن  گفتن اصلا مشکلی مر ...

من که فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه چون سندی نیست و جایی مکتوب نیست شاید اونی که وقف کرده همینجوری زبونی وقف کرده 😄 که اگه واقعا از دل بود که قشنگ مکتوب انجام میداد😀

ولی واسه اطمینان و اینکه دلتون اروم باشه (بالاخره میخاین زندگی کنین و بچه تربیت کنین) همون از مرجع تقلید بپرسید

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است