2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو

230 بازدید | 21 پست

سلام

دوستان عزیز من میخوام موهامو با حنا رنگ کنم از یه بسته یکم بیشتر بهش نسکافه اضافه کردم بنظرتون رنگش خوب میشه حالا؟

راستی با آب نخود خیسوندم حنارو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز،مواد طبیعی و شیمیایی باهم مخلوط نکن،حنا رو با صدر اینا قاتی میکنن.ولی با رنگ هایی تیوپی ن ،نزن ک بد رنگ میشه، اگ جنا بزاری تا شیش ماه الی یک سال نمیتونس موهاتو رنگ تیوپی بذاری،رنگ نمی گیره،بگیره هم بد رنگ میشه

بهشت زیر پای همه مادرا نیست، یه عده از مادر بودن فثط زاییدنش بلدن ،
من حنا و سدر و قهوه و روناس و تخم مرغ رسمی و بابونه و همه چیرو قاطی میکردم برای تقویت موهام موهام ق ...

آره منم تخم مرغ محلی میزنم.بابونه‌رو چجوری میزنی؟

عزیز،مواد طبیعی و شیمیایی باهم مخلوط نکن،حنا رو با صدر اینا قاتی میکنن.ولی با رنگ هایی تیوپی ن ،نزن ...

من کلا رنگ نمیزارم فقط حنا میزارم.ینی الان که نسکافه زدم موهام نمیگیره رنگشو؟

برا تقویت موهاتون،بابونه،تخم مرغ،سس مایونز،قرص اهن و ال دی اسیاب کنید،روغن زیتون،اینارو مخلوط کنید،مث شامپو ب موهای بمالید،بزارید40دقیقه بمونه،مو رو ماساژ بدین،سشوارم بکشید،بعد بشورین با اب خالی

من نوجوونی این کارارو میکردم مامانم بابونه رو میجوشوند تموم مواد رو با اب بابونه مخلوط میکرد

اونجوری میگن رنگش قهوه‌ای روشن میشه.مال توعم اینجوری میشد؟

من کلا رنگ نمیزارم فقط حنا میزارم.ینی الان که نسکافه زدم موهام نمیگیره رنگشو؟

خود نسکافه منظورته یا رنگ نسکافه ای تیوپی؟

برا تقویت موهاتون،بابونه،تخم مرغ،سس مایونز،قرص اهن و ال دی اسیاب کنید،روغن زیتون،اینارو مخلوط کنید،م ...

بابونه رو بجوشونم؟قرص ال دی برای چیه ؟من الان موقع خواب میذارم تا صبح میمونه رو سرم 😶

بابونه رو بجوشونم؟قرص ال دی برای چیه ؟من الان موقع خواب میذارم تا صبح میمونه رو سرم 😶

ن گلم نجوشون،همینجوری بریز،قرص ال دی و اهن هم مو رو قوی و محکم میکنه، ن زیاده یک ساعت بزار