2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

110 بازدید | 16 پست

من رشتم انسانی بوده ترم اخر حسابداریم  میخوام کنکور تجربی بدم  (لطفا نگین بیکاری؟ول کن و اشتباه میکنی  چون تصمیمو گرفتم و این حرفا بی فایده اس)فقط میخوام بدونم میتونم کنکور تجربی بدم یا اجازه دارم یا نه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رشتت خوبه م چرا ادامه نمیدی

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

بله ان شاءالله موفق باشی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

[QUOTE=164068644]میتونی پیشنهادم اینه که برای صرفه جویی توی خرید کتاب هات از دیوار سفارش بدی دست دومن ولی قیمتش نصص ...[/Q

خواهرمم کنکور داره امسال ازم کوجیک تر اون هست

اگه پيش دانشگاهى انسانى دارى نه تو فرم ثبت نام كنكور كارى ندارن رشته پيش دانشگاهيت چيه 

واییی خیالم راحت چون همینجوری همه بر علیه من هستن واقعا طاقته بقیه این رو نداشتم