2821
2789
چی بگم خواهر. کو گوش شنوا. هرچی من و شما بگیم فایده نداره. بقیه کار خودشون میکنن مهمانی و عروسی و تو ...

متاسفانه هنینطوره😔😔

دیروز اخبار میگفت از ۱۱ هزار نفری که هرروز مبتلا میشن ۱۰هزارتاش متل تهرانه ولی هنوزم تو تهران یه عده ی خییییلی کمی رعایت نمیکنن انچنان و مسیولین هم براشوم مهم نیست چندهفته ست دکترنمکی میگه تهران باید قرنطینه بشه هیجکس گوش نمیکنه

😍😍😍
فدات گلم نوش جانتون دعاکن بویایی چشاییم برگرده دارم روانی میشم بسکه هیچی نمیفهمم😔

چیزای قوی بو کن مثل لیمو لاک اتکلن مال من اینجوری برگشت

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیزای قوی بو کن مثل لیمو لاک اتکلن مال من اینجوری برگشت

تندتندویکس بومیکنم

باشه گلم ممنون

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
ما دیشب ماکارونی داشتیم جات خالی با ترشی لیته

نوش جان

منم امشب درست میکنم حتما با اینکه خستم و غذا از ظهر مونده ولی چه میشه کرد ماکارونیه دیگه 😂😂

و خدایی ڪہ همین نزدیکیست ... میزند لبخندی بہ تمام گره هایی ڪہ تصور دارم همگی ڪور شدند 💚