2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خواهرت باشه. منم یه سال میشه خواهرام ندیدم و خونه پدرم نرفتم. وقتی بشون فک میکنم بغض میکنم. تن ...

دقیقا...چندهفته ی پیش خاله هام دور هم جمع بودن ۳تا خانواده نگو شوهرخالم ناقل بوده و کل اون جمع کرونا گرفتن الان هر ۳ تا خاله هام همشون تو خونه هاشون قرنطینه هستن و پسر یکیشون آسم داره بیمارستان بستریه پسر ۱۵ ساله😢😢

😍😍😍
عزیزمی،بفرما شما هم😚

فدات گلم نوش جانتون

دعاکن بویایی چشاییم برگرده دارم روانی میشم بسکه هیچی نمیفهمم😔

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
خب حتما شما دورین ما نزدیک همیم نمیشه ک نریم

ایشالا کرونا نگیرین هیجوقت ولی خاله ی منم از این حرفا زیاد میزد و انقدر به مامانم که تو جمعشون نمیرفت تیکه انداختن تا اینکه خودشون الان کرونا گرفتن افتادن تو خونه از بدن درد نعره میزنن

😍😍😍
فدات گلم نوش جانتون دعاکن بویایی چشاییم برگرده دارم روانی میشم بسکه هیچی نمیفهمم😔

ان شاالله زودی خوب میشی،نگران نباش،کرونا گرفتی؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
خب حتما شما دورین ما نزدیک همیم نمیشه ک نریم

نزدیکیم یه ساعت فاصله بینمون هست.همین حرفای شما باعث میشه. ....چرا نمیشه نری ؟به هر حال خوش بگذره. ولی رعایت کنید. تو رو خدا. به فکر کسایی باشین که چند ماهه بیرون نرفتن. اونا هم دوس دارن برن مهمونی و برن پیش خواهر و خونواده. ولی عقلشون اجازه نمیده

ان شاالله زودی خوب میشی،نگران نباش،کرونا گرفتی؟

اره گمونم تست ندادم ولی الان ۱۴روزه میگذره ازقرنطینم

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
دقیقا...چندهفته ی پیش خاله هام دور هم جمع بودن ۳تا خانواده نگو شوهرخالم ناقل بوده و کل اون جمع کرونا ...

متاسفم برا بعضیا که درک ندارن. منم دلم پر میزنه برا خواهر و برادرم و پدرو مادرم. نزدیک یه ساله ندیدمشون. ولی باعقل تصمیم گرفتم. امثال بعضیا باعث میشن کشور پسرفت کنه. استارتر میگه خواهرمه. نمیشه که نبینمش. 

متاسفم برا بعضیا که درک ندارن. منم دلم پر میزنه برا خواهر و برادرم و پدرو مادرم. نزدیک یه ساله ندیدم ...

شوهرم رفته بود یه سر تا دم خونه ی مامانش اینا میکفت سمت اریاشهر تهران،یه کانکس خیلی بزرگ زدن اونجا بیمار های سرپایی کرونایی رو تجویز میکنن فکرشو بکن بیمارستان های تهران دیگه جا نداره کانکس زدن وسط خیابون.میگفت بیشتر از ۴۰۰ نفر وایساده بودن و همشون کاغذ سی تی اسکن دستشون بود

😍😍😍
شوهرم رفته بود یه سر تا دم خونه ی مامانش اینا میکفت سمت اریاشهر تهران،یه کانکس خیلی بزرگ زدن اونجا ب ...

چی بگم خواهر. کو گوش شنوا. هرچی من و شما بگیم فایده نداره. بقیه کار خودشون میکنن مهمانی و عروسی و تولد. ......همه کاراشون مثل قبل پابرجاس.