2777
2789
عنوان

یه سوال🤔☹️

100 بازدید | 19 پست

یکی از اقواممون فوت شده و به خاطر مراسمش این چند روز خیلی دور هم جمع شدیم و در همین حین متوجه شدم یکی از پسرای فامیل خیلیی ب من نگاه میکنه نمیدونم چرا و معنی نگاهشم نمیفهمم یا هر جایی که میرم میاد یا اینکه هی سر راهم سبز میشه مث اینکه بخاد اذیت کنه منم رابطه ی خوبی با پسرای فامیل ندارم ینی اصلا بهشون محل نمیدم و توی این یکی دوهفته حتی ب این اقا نگاهم نکردم ولی هم خودش و هم خانوادش میخان ب نحوی من و اونو بچسبونن بهم مثلا تا میرم پیش خاهراش شروع میکنن درموردش حرف زدن یا صداش میکنن بیاد نمیدونم برا چی ولی متوجه شدن من ازش خجالت میکشم فک کنم بخاطر اینکه اذیت کنن اینکارارو انجام میدن 

من علاقه ی خاصی به پسره ندارم ولی این چند وقت خیلی گیج شدم 

میشه لطفا راهنمایی کنید ک چیکار کنم؟

را باید بخان اذیتت کنن؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونی برای چی؟؟؟؟😐😐😐😐عجب

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

عادی برخورد کن...

بهش بگو توجمع زنونه چیکار میکنی خاله زنک😑😂😂

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
دقیقا خیلی جلوش سوتی میدم ولی دست خودم نیس  مثلا تا اون میاد میرم پا میشم میرم انگار میترسم با ...

ادما با کسای ک عاشقشن یا کراش دارن اینجورن معمولا...خجالتین  ن ادمی ک عادیه برات

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
احساس میکنم از سر لج و لجبازی داره این کارارو انجام میدع🤔

نه بابا معلومه که ازت خوشش اومده اون خانوادش هم میخوان ببینن نظر تو راجع بهش چیه

الهی وربی من لی غیرک  اللهم عجل لولیک الفرج  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم