2777
2789
عنوان

حرف جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 11722 بازدید | 210 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برات گزارش زدم😅

خوب شد بهم گفتی منم زدم 😍😍😍😍

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
نه همونطور که خانواده هاشون حق ندارن از ارتباطشون خبر داشته باشن!🙂 من خودم ۴ ساله در ارتباطیم اما ...

واقعا میگی یا سرکاریم؟؟مگه میشه ۴ سال حرف بزنین بعد ازاین چیزا هیچی‌نگه؟ خودت نمیزاری یا خودش نمیگه؟چرا نمیاد خواستگاری؟

یک درصد احتمال بده با این آقا آینده ای نداشته باشی. یعنی باهاش ازدواج نکنی. اونوقت تو می مونی و فکر حرفایی که به یک مرد غریبه نامحرم زدی.

اگر دوستش داری و آدم قابلیه از همین وزنه استفاده کن و تشویقش کن زودتر بیاد خواستگاریت

قانون خدا اینه که ارتباط نامشروع با نامحرم حتی در حد حرف زدن ازدواج خوب و خوشبختی رو به تاخیر میندازه

انتخاب با خودته

دوستان بنده را نبلعند من هم به چشم دیدم هم تو صحبتای بزرگان اهل دین شنیدم.

زدنش درست نیست بنظر شما کسی که تا حالا با ده تا پسربیشتر خوابیده وهربار توبه کرده باز این کارو کرده ...

بله خدا می بخشه،  توبه یعنی دست شستن از کار های گذشته اگر گذشته را تکرار نکنه و پشیمان باشه خدا می بخشه.

[QUOTE=164045863]پسری ک قصدش ازدواج باشه ازین حرفل نمیزنه هیچوقت... بگو مایل نیستم ازین خرفا بزنم دیگه حس خوبی بهم نم ...[/QUOT] 

بله ممکنه بدلیل عدم دسترسی بزنه یه جور مسکن موقته.