2777
2789
عنوان

کار پاره وقت

126 بازدید | 8 پست

سلام،  کسی هست که توی خونه  کار تایپ رو انجام داده باشه؟ 

خیلی نیاز دارم به یه کار، بنظرتون چجوریه این کاره؟ 

فک میکنید چون غیر حضوریه من تایپ کنم بفرستم، پولش رو میده؟؟ 

سلام دوستم بهم میگفت یکی تو کار تایپ اینترنتی بوده ، یه هفته واسه ش کار انجام داده، بعدش بدون مزد بلک ش کردن ، من خودم تو دیوار دنبال کار در خونه بودم طرف گفت تو تلگرام بهم پیام بده شرایط کار رو بگم منو و دوستم پی ام دادیم شماره حسابشو داد ک ۴۰ تومن واریز کنین بعد کار براتون ارسال بشه ، ولی دیگه ازش خبری نشد ، ب پلیس فتا تلگرام گفتم ، گفتن ما فقط میتونیم آگاهی رسانی کنیم و شماره شو بزاریم تو کانالمون... خلاصه ب کارای اینترنتی اعتماد نکن عزیر🥰اول همه شون ازت میخوان مبلغی  پول بزنی ب حسابشون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام من یه کار اینترنتی سراغ دارم خیلی عالیه بدون سرمایه با درآمد عالی ودر وقت آزادتون میتونید درآمد ...

سلام نمیدونم چجوری باید بهت پیم بدم، یا درخواستت رو قبول کنم 

سلام نمیدونم چجوری باید بهت پیم بدم، یا درخواستت رو قبول کنم 

سلام یه شرکت آرایشی و بهداشتی هست کاملا قانونی و تاییدیه وزارت کار وبهداشت و فضای مجازی است بدون سرمایه با درآمد عالی فقط بعد از ۳جلسه کلاس آموزشی آنلاین وارد کار میشید و باید چند نفر عضو بیارید شرکت به صورت زیر مجموعه ای کار میکنه که پورسانت میدهد و یه روش دیگه بازاریابی است که شرکت به عضوها تخفیف میده که شما علاوه بر سود محصولات شرکت پورسانت جداهم میدهد که اینکار به دلخواه است و سومین کار اینکه بعد از مدتی که کامل ماهر شدید شما هم مشاور شرکت خواهید شد که اونم پورسانت جدا دارد باز من در خدمت هستم