2777
2789
تا حالا استفاده نکردم
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
میشه یه چیز ساده یاد بدین یه عالمه پودر ژلاتین دارم نمیدونم چیکارش کنمدالان
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری درست میشه اول روش آب سرد بریزم یا آب جوش بعد بزارم رو کتری نمیدونم چیه دقیق
من شیر و توت فرنگی و وانیل و شکر رو میکس میکنم بعد روی پودرژالاتین آب سرد میریزم کمی، وهمش میزنم که بازشه بعد میذارم روکتری که حل بشه قشنگ و بعد به مخلوط شیر و... اضافه میکنم با تکه های توت فرنگی میریزم توقالب عالیه هم خوشمزس هم سالم و مقوی مخصوصا برای بچه ها
مطالعه ی کتاب زن کامل نوشته ماربل مورگان رو به همه ی دوستانی که به تغییر مثبت در زندگی مشترک علاقمندند پیشنهاد میکنم
ممنونم ازت زن کامل از توضیح کاملت درست میکنم
راستش واسه مامانم میخوام زانوش درد میکنه مشکه غضروف داره یکی بهش گفته پودر ژلاتین خوبه برداشته یک عالمه پودر ژلاتین خریده بهم میگه واسم درست کن