2777
2789
عنوان

مهدی جان😔🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 8174 بازدید | 819 پست

مولای عاشقان ،،

این روز ها حرفی برای گفتن ندارم

اما دلی به وسعت گرفتگی های عالمی دارم که غم و غصه آن را پر کرده و سیاه و چرکین کرده قلبی را که در سینه ام می تپد ..‌

مولای عاشقان

دیگر نباید توقعی از شما کنم ..

چرا که من خودم کاری نکرده ام

جز کار های بیهوده و بیهوده‌ و ...

دلم میخواهد بیایید...

دلم واقعن میخواهد بیایید اما با چه رویی به شما نگاه کنم آن روز؟

نمیتوانم‌ آن باز سنگینی شرمندگی را به دوش که هیچ، حتی تصور کنم....

آدمهای اطراف من میدانند

که من اهل نفاقی هستم و این شما را از من دور کرده...

آنها میدانند من شعار میدهم و چه شعاری بدتر از اینکه دوستتان دارم؟...چه شعاری بدت  از آنکه دلتنگتان شدم و جه شعاری بدتر از شعار های من؟؟؟

....

خوش بحال عاشقان پاک و بی ریا و با معرفتتان مولا جان...

....

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

تلنگر💌

👇جوانی موبایلش را که کنار قرآن گذاشته و یادش رفته بود با خودش ببرد. وقتی از منزل بیرون رفت  " قرآن سوالی از موبایل میکنه "

* چرا اینجا انداختنت ؟

📱موبایل: این اولین بار است که منو فراموش میکنه

📖قرآن :  ولی من را که  همیشه فراموش میکنه

📱موبایل: من همیشه با اون حرف میزنم ،اونم با من

📖قرآن: منم همیشه با اون حرف میزنم ولی اون نه گوش میده و نه با من حرف میزنه *

📱موبایل: آخه من خاصیت پیام دادن و پیام گرفتن دارم..

📖قرآن: منهم  پیام و بشارتهایی دارم و وعده های زیبا دادم ولی  فراموشم میکنند*

📱موبایل: از من امواج و مطالب زیادی خارج میشه که ممکنه به عقل انسان ضرر بزنه ولی با این همه ضرر باز هم منو ترک نمیکنه..

📖قرآن: ولی من طبیب روحها و نفسها و جسم "ها هستم با این همه درمان ، از من دوری میکنه

📱موبایل: از کیفیت من پیش دوستاش تعریف میکنه

📖قرآن: من بزرگترین مصدر کیفیت هستم ولی روش نمیشه از من پیش دوستاش تعریف کنه..

در این بین صدای پای جوان آمد  که " موبایلم یادم رفته "

📱موبایل: با اجازه شما ، اومد منو ببره، من که گفتم بدون من نمیتونه زندگی کنه....

📖 "" قرآن : من هم قیامت به خدایم شکایت میکنم و عرضه میدارم "یارب ان قومی اتخذو هذا القران مهجورا "

ای مسلمانان والله قرآن مهجور مانده... در نشر این پیام کوشا باشید..

اِن‌شاءالله دلهای هممون به نور قرآن منور باشه ❤❤

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مولای عاشقان ،، این روز ها حرفی برای گفتن ندارم اما دلی به وسعت گرفتگی های عالمی دارم که غم و غ ...

مرسی از پستای قشنگتون...اجرت با اقا امام زمان🙏🌹

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔

مولا جان ،شاید ما به درد شما نمیخوریم ...😞

شاید ما مسبب ظهورتان نباشیم..☹️

شاید که نه قطعا باید بگویم

که دوستت دارم ،،

شعار است ..

و شعار..

😞

اما ما جز به چشم کشیدن مهرتان

و یاری و لطف شما ، هیچ نمی خواهیم...

❤️

این هم گر شعار باشد ، اما

من در پیشگاهتان چه فایده اس خواهم داشت؟

...

دعای این آدم خطاکار ، چه گره ای از کار عاشقانت باز میکند تا ظهور کنی برای قلب پر انتظارشان؟...🤨😔

...

هیچ هم ندانم ، خوب میدانم که

آن ها برایتان سنگ تمام میگذارند🧡

و

❣️عاشق بودن ❣️

راهی است که من و مثل من نمی تواند به آسانی پا در این راه بگذارد..

...😣

چرا که باید از سنگین و سخت ترین امتحانات بگذرد ،،

و سخت ترین امتحان

برای ❤️عاشقان❤️شما ،

تا رسیدن در پیشگاه یارانتان

💕(گذشتن از نفس)💕

خواهد بود...

مرسی از پستای قشنگتون...اجرت با اقا امام زمان🙏🌹

💐ممنون بابت تایپکتون🦋

💐ممنون بابت تایپکتون🦋

خاهش میکنم 🙏

کاربر اقام🙏اللهم عجل لولیک الفرج ....خدایا ظهور اقامون امام زمان رو برسان🙏واسه سلامتی اقا امام زمان ی صوات .....😍    بـاور کـــــنآنکــــــس کہ وعــــدههمیـــشہ مــانـــدن را مـیدهـد!!رفتنـے تر استــ....دل نـــبـــند....😔‌‌‌‎‌‌‌🎸   یادبگیر هیچوقت دلتو ب هیچے‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ خوش نکنی دنیا زودی داشته هارو از ادم میگیره😔‌ کاش اینجا بودی!همین کنارِ خودم ...و من یادم می ‌رفت ؛که خسته‌ام ...خرابم ...ویرانم .......😔

الله اکبر

چک امشب 

فوتبال فردا 

غذای دیشب 

چرا زنگ نزد؟

شهریه دانشگاه 

فردا مهمونی دعوتیم

عجب ماشینی بود تو دانشگاه!!!!

فلانی چه اخلاق بدی داشت!

باید حتما اینو بهش بگم ، نگم‌نمیشه 

السلام علیکم و رحمه الله و برکاته 

گاهی در نماز های ما همه چی هست الا خدا😔

دیدن اینکه ی تاپیک درمورد امام زمان جزو داغترین تاپیکاس حال آدمو خوب میکنه

ممنونم نظر لطفته ...دوست دارم تو پربازدیدا بره ک همه واسه ظهور اقا صلوات و دعا کنن🙏

اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

🙏🌹

گفته ام دروغ نمی گویم ‌..

غیبت نمیکنم...

اما همه ی دروغ و غیبت ها و همه ی گناهان ریز و درشت ام ..

همه ی شکستن دلهای مومنانت پشت سر هم که تمام شد ،

به ظاهر سر افکنده

و با ذهنی پر از افکار و مشغله های بی اهمیت دیگر

باز هم به ظاهر پشیمان

باز هم به ظاهر شرمنده..

می آیم به سوی شما

و بعد از آن هم ذره ای عوض نمی شوم...

آخر لجبازی با چه کسی؟با شما😔؟