2777
2789
عنوان

💔😔بیاین لطفا

76 بازدید | 12 پست

من مدت چن ماهه با ی پسری صحبت میکردم و اولشم با اصرار ایشون شروع شد و خیلیم دوسم داشت کلا هم چن بار بیشتر همو ندیدیم و رابطه خاصی بینمون نبوده..ولی دوسم داشت و خیلی قربون صدقم میرفت و پسر خوبی بود ب نظرم.حالا الان خیلی زیر فشار مالیه و رسما چیزی از خودش نداره و کلی قرض کرده چند روز بود باهام سرد بود و دیروز یهو بهم گفت شرایط این رابطه رو ندارم و بیا تمومش کنیم حداقل برای ی مدتی...دلیلشم این بود ک آس و پاسم و تورو حیف میکنم و تو بعد چن سال ب پام نمیمونی.من بهش گفتم مگه دوسم نداری ک اینارو میگی؟گفت بحث اونا نیست بعد چن سال دیگه روم نمیشه بهت بگم دوست دارم و برام بمون چون هیچی ندارم ک ساپورتت کنم...و همه اینا در حالی بود ک من با شرایطش کنار اومده بودم و زیاد برام مهم نبود...

حالا ک تموم شده من خیلی دارم غصه میخورم اخه خیلی با هم حرف میزدیم رابطمون خوب بود...بیاین ی چیزی بگین آروم شم🙁

:)

صبور باش و بزار با خودش کنار بیاد بعدش شرایطتش جور بشع اگ شمارو بخاد حتما برمیگردع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبور باش و بزار با خودش کنار بیاد بعدش شرایطتش جور بشع اگ شمارو بخاد حتما برمیگردع/

آخه میگن کسی ک رفتو نباید بذاری برگرده🙁

برگشت بهم گفت من آدمی ام ک چن سال از زندگیم عقب افتادم تا من خودمو جمع و جور تو ۲۸ سالته کلی خواستگارو باید بخاطر من رد کنی آخرشم خسته میشی از بلاتکلیفی و میری😞ولی من اینجور آدمی نیستم واقعا

عزیزم بهانه آورده و گرنه پسری که دختری رو بخواد تو بدترین شرایط ولش نمی کنه قربون صدقه رفتن که دلیل ...

نمیدونم آخه دلیلی نبود ک منو نخواد و واقعا مشکل زیاد داره اما آره ب نظر خودمم عاشق واقعی دلش نمیاد بره

آخه میگن کسی ک رفتو نباید بذاری برگرده🙁 برگشت بهم گفت من آدمی ام ک چن سال از زندگیم عقب افتادم تا ...

بهش ی متن بنویس ک من تا دوسه سال دیگ صبر میکنم و اگ واقعا منو میخای من منتظرت میمونم در غیر این صورت اگ میدونی جمو جور نمیشی و بهونع میاری الان بگو بم تا فراموشت کنم و ب زندگیم برسم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خب خودشم همینو گفت بهم..اما مگه مجبور بود بیاد با من تو رابطه مکه از اول شرایطشو نمیدونست...

خب اونموقع فكر نميكرده قراره بعدش چي بشه شايد فكر كرده يه رابطه عادي ميمونه

تكرار نميشوي💞
اگه خودش باز پیام داد اینو بهش میگم...😔

موفق/