2777
2789
عنوان

بارداری و جن...🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 11984 بازدید | 62 پست
نه میدونی همین ک ادم ی چیزی ک تاحالا ندیده و توی عموم عنوانی ترسناک داره و حس میکنه ک میخاد ببینه می ...

بعدش هم دیدی از جایی میترسی پاشو برو اونجا .چون ادم نمیدونه چه خبره بیشتر میترسه.من خودم از جایی صدا بیاد پامیشم میرم اونجا چون نرم تخیل میکنم الان حنا بندون ج..... هاست .این طور بعد یه مدت حالت خوب میشه

بعدش هم دیدی از جایی میترسی پاشو برو اونجا .چون ادم نمیدونه چه خبره بیشتر میترسه.من خودم از جایی صدا ...

اره فکر خوبیه ایول😁.ولی نصفه شب فقط میرم زیر پتو یا میچسبم ب شوهرم😂😂

👩‍👧‍👧❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بچه ی توی شکمت پسره؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم.نمیدونم هنو معلوم نشده ولی همش حس میکنم پسره.

سبام به روی ماهت

فدای سرت عیب نداره

شما هر روز آیه الکرسی ناس و فلق و یاسین و ناد علی و چهار قل.و صلوات رو بخون هر روز مخصوصا وقت خواب

وقت تاریکی خونه اتو روشن نگه دار وقت خواب خونه رو کامل تاریک نکن.این آیات رو روی آب بخون و بخور.حمام بعد از غروب نرو. قبرستان و بیابان و کوه و جنگل نرو .مخصوصا قبرستان. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
سبام به روی ماهت فدای سرت عیب نداره شما هر روز آیه الکرسی ناس و فلق و یاسین و ناد علی و چهار قل.و ...

مرسی عزیزممم .ممنون از راهنماییت.

خداروشکر از اونشی دیکه چیزی ندیدم.قران میزارم بالا سرم سنجاق میبندم و چاقو میزارم زیر بالشت

👩‍👧‍👧❤😍
مرسی عزیزممم .ممنون از راهنماییت. خداروشکر از اونشی دیکه چیزی ندیدم.قران میزارم بالا سرم سنجاق میبن ...

این کارها رو هم حتما انجام بده ضرر ندارن  همه اشون کلمات و آیات خدا هستن 

چند تا آیه قرآنی و دعا بنویس با سنجاق بزن لباست، اصلا هم درش نیار بیشتر به خاطر تغییرات و فشار رو ب ...

حالا فهمیدم چرا همهیشه مامان بزرگا سنجاق میزنن به لباساشون برای همینه 😱😱😱

تو مفاتیح‌الجنان  دعای دفع شیاطین و جن رو بخون

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

چقد این تایپکا زیاد شده  واسه منم اتفاق افتاده 

دیشب  تو حالت خواب و بیداری یه سایه سیاه  دیدم داره رد میشه 

عزیزم قران بالا سرت بذار 

بالا سرت یه لیوان سرکه بذار روش سلفون بکش بوش نیاد

یه کیسه فریزر بردار توش تمک بریز بزار زیر تختت 

جنا از نمک میترسن چون پاکه

جنا از فلز هم میترسن

تیکر بلند شدن موهامه💜 18 سالمه و رشتم تجربیه💜اگه تلاش کنی  حتما به هدفت میرسی! 💛اگه با همه مهربون باشی همه بهت احترام میزارن💛