2777
2789
عنوان

زدواج

67 بازدید | 2 پست

سلام ،وقت بخیر، خانم ۲۷ساله هستم،در محل کارم خاستگار ۳۲ساله ای دارم،ک از نظر موقعیت کاری از من پایین ترن،و تحصیلاتشون،ایشون دیپلمن و من لیسانس،از یکی از دوستام ک ب واسطه کارش بیشتر میشناستش پرسیدم گفت پسر دست و پا چلفتی و خنگیه😶و این ذهنم مونده،و هم تحصیلاتش،ولی میگم با هم ی مدت صحبت کنیم شاید واقعا آدم خوبی باشه برا ازدواج،ولی باز یاد حرف های دوستم میفتم ،لطفا نظرتونو در مورد تاثیر تحصیلات متفاوت بگین ،نظر خودم اینه ک بهتر دو نفر وارد محیط و جو دانشگاه شده باشن،ولی باز میشناسم ک دختر دانشگا رفته و پسر نه و خیلی هم زندگی خوبی دارن،واینکه اکتفا کنم ب نظر دوستم؟و اینکه من چ جوری اگر نظرم منفی شد بهش بگم با توجه ب اینکه محل کار باز همو میبینیم؟؟ممنونم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خواهر شوهر من فوق داره شوهرش دیپلم خواهر شوهرم استاده شوهرش راننده تاکسی اینقدرررر خوشبختن در صورتی تاثیر نداره ک شما با سواد بودنتو نکوبی توی سر بدبخت وگرنه بدبخت میشین

و اینکه شوهر خاله من اومده بود خواستگاری همکار بابام بود بابام میگفت خییییلی ساده هست طرف اینقدر ساده ک میگی کم داره وقتی خالم باهاش حرفید بخدا اینقدر حریف بود اصلا اون چیزی ک نشون میداده نبوده ۱۰۰درجه متفاوت بود😐خیلیم مرد خوبیه

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز