2777
2789
عنوان

خاستگار

83 بازدید | 3 پست

سلام ،وقت بخیر، خانم ۲۷ساله هستم،در محل کارم خاستگار ۳۲ساله ای دارم،ک از نظر موقعیت کاری از من پایین ترن،و تحصیلاتشون،ایشون دیپلمن و من لیسانس،از یکی از دوستام ک ب واسطه کارش بیشتر میشناستش پرسیدم گفت پسر دست و پا چلفتی و خنگیه😶و این ذهنم مونده،و هم تحصیلاتش،ولی میگم با هم ی مدت صحبت کنیم شاید واقعا آدم خوبی باشه برا ازدواج،ولی باز یاد حرف های دوستم میفتم ،لطفا نظرتونو در مورد تاثیر تحصیلات متفاوت بگین ،نظر خودم اینه ک بهتر دو نفر وارد محیط و جو دانشگاه شده باشن،ولی باز میشناسم ک دختر دانشگا رفته و پسر نه و خیلی هم زندگی خوبی دارن،واینکه اکتفا کنم ب نظر دوستم؟و اینکه من چ جوری اگر نظرم منفی شد بهش بگم با توجه ب اینکه محل کار باز همو میبینیم؟؟ممنونم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

منم فوق ليسانس ام

شوهرم ديپلم

چقدر سخت ميگيري

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

خوب اگه ایشون با دیپلم شغلشون مثل شماست پس رتبه تحصیلی چی میگه این وسط🤨 بله حتما با هم گفت و گو کنید. حتما مشاوره قبل ازدواج هم برید.‌حرف دوستت و ولش کن. ما خیلی راحت راجع به مردم دور و برمون حرف میزنیم و قضاوتشون میکنیم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com