2777
2789
عنوان

تشنج بچم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 23 پست
نه لرز بوده  تبش رو چند بوده ؟؟؟  نوار مغز تشنج نشون نده تشنج نیست

تبش رو ۳۸.۶ بود 

البته بچم تشنج بدون تب داشته ولی این دفعه که تب کرد و ریز می‌لرزید نگرانم کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین صرعم شبیه تشنجه یکم منتها اون تشنحای پی در پیه

در خر صورت باید ببری یه متخصص مغز و اعصاب اطفال خوب

دکتر لادن افشارخاص رو میدونم خیلی کارشون خوبه از سایت زیر شمارشونو برداری تماس بگیر خواستی یه وقت ویزی بگیر

http://doctor-afshar.ir/

سلام عزیزم بهتره سریعتر به دکتر متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنی تا درمان بشه 

احتمالا نیاز به نوار مغز باشه من کامل درجریان نیستم

اما تعریف به دکتر متخصص مغز و اعصاب رو زیاد شنیدم تو تهران ، دکتر فاطمه طاهریان 

اتفاقا پیج اینستا و سایت هم دارن

من آدرس سایتشو میذارم از اونجا می تونید اینستاشونو هم پیدا کنید

بسیار با تجربه و با وجدان هستند.

https://doctortaherian.com/

بچه ی من نوزاد بود خیلی میلرزید . خداروشکر تشنج نبود. حالا میخوای یه دکتر هم ببر ان شاالله چیزی نیس

پسر منم یه دفعه میلرزه ..الان چندوقتی از خواب بیدارمیشه سرش میلرزه خیلی نگرانم

دیوونه که شدم😭 ولی دو ماه پیش که تشنج بدون تب که کرد فیلمش رو به دکتر نشون دادم همین اینجا هم فرست ...

عزیزم یکی تو.پربازدیدها هست نوشته دخترم تشکفته پرپر شد...

برو باهاش حرف بزن دختر کوچیکش تشنج کرد بودن بدون علایم و میگفت دارویه اشتباهی چندین سال دکتر داده و مشکلات پیدا کردبود

میگم یوقت شما هم خدایی نکرد این اشتباهرو نکنید اطلاعات بگیرین بیخودی دارو ندی بچت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
یعنی بچه منم ممکنه داروش اشتباهی باشه که قطع نمیشه

نه کلی میگم که از تجربیاتش استفاده کن چپن چندین بار نوشته که به خاطر خطایه پزشکی بچم آسیب دیده و بیش فعال شده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم