2777
2789
عنوان

تشنج بچم😭

914 بازدید | 23 پست

سلام خانما

پسرم نه ماهشه و از هفت ماهگی چند بار تشنج بدون تب داشته طوری که سرش رو به سمت چپ خم میکرد در حد دو ثانیه و خیره میشد

۳ روز پیش تب کرد و تو خونه تا ببریمش دکتر در حد ۵ ثانیه ریز می‌لرزید,بردیمش دکتر دو تا پرستار اومدن بالا سرش تا سرم بهش وصل کنند که دوباره همون‌جوری شد بهشون نشون دادم گفتم این تشنجه گفتن نه 🙁

به نظرتون چرا بچم ریز می‌لرزید اگه تشنج نبود پس چی بود

تب و لرز نکرده؟ 

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون

باید بره متخصص مغز واعضاب نوار مغزاینا میگیرن خوب باید بررسی بشه

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم همچین مدلی زیاد میشد.بردمش متخصص مغز کودکان.ازش نوار مغز گرفت گفت نیست

حتما یه نوار مغز بگیر خیالت راحت بشه 

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

عزیزم راست میگه این تشنج نیست که،آخه کی گفته بچه دوثانیه یه جاخیره بشه تشنجه.

اون لرزشم که خودت میگی خیلی ریز بوده احتمالا تب ولرز خفیف کرده،موقع تب احتمال تشنج هست اما وقتی تب به شدت بالاست.

نه لرز بوده 

تبش رو چند بوده ؟؟؟ 

نوار مغز تشنج نشون نده تشنج نیست

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
نمیدونم والا شوهرمم میگه تب و لرز بوده

نگران نباش ولی اگر دوباره تکرار شد یه نوار مغز بگیر

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
بیخیال وسواسی هستیا انقدر زل زدی به بچت که میفهمی ۲ ثانیه خیره شد دیوونه میشی اینجوریا

دیوونه که شدم😭

ولی دو ماه پیش که تشنج بدون تب که کرد فیلمش رو به دکتر نشون دادم همین اینجا هم فرستادم ایران همه دکترا گفتن تشنجه و الان فنوباربیتال مصرف می‌کنه ولی ۳ روز پیش که تب کرد نمیدونم چرا ریز میلرزید

عزیزم راست میگه این تشنج نیست که،آخه کی گفته بچه دوثانیه یه جاخیره بشه تشنجه. اون لرزشم که خودت میگ ...

نه عزیزم بچم تشنج بدون تب که داره از دو ماه پیش شروع شده سرش رو خم کرد چند بار به سمت چپ و خیره شد که فیلمش رو هم اینجا هم تو ایران به دکتر اشرفی نشون دادن تشخیص تشنج داد و الان فنوباربیتال مصرف می‌کنه ولی ۳ روز پیش که تو تب ریز می‌لرزید نگرانم کرده