2777
2789
عنوان

بی مادرم کردن

1635 بازدید | 80 پست

مادرم یازدهم تو بیمارستان میلاد جراحی خیلی راحت تومور مغزی داشت دکترش عرب خردمند بود تا دوروز پیش گفتن تو کماس و فوت کرد. دیروز درخواست دادیم ببرن پزشک قانونی امروز گفتن دکتر تو جراحی اشتباه کرده الهیییی خدا عزیزاشو بگیره که بی مادرم کرد. بیمارستان میلاد اشغال ترین بیمارستانه. توروخدا عزیزاتونو نبرید اونجا... قبلش تحقیق کنید مثل من داغ نبینید

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

ای وای خدا نگذره ازشون الهی

خدارحمت کنه مادرتو انشاءالله😔

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تسلیت میگم عزیزم...از خدا برات صبر میخوام...

دکتره چی میشه حالا؟کاری باهاش ندارن؟

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲

عزیزم خیلی بهت تسلیت می گم

امیدوارم دیگه غم نبینی

😞😞😞

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

وای خدا همین!! دکتر تو جراحی اشتباه کرد!! مملکت بیصاحاب ...

دکترش دست گذاشت رو قران گفت مادرت عملش سخت بود. بی وجدانا

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
تسلیت میگم عزیزم...از خدا برات صبر میخوام... دکتره چی میشه حالا؟کاری باهاش ندارن؟

ما نمیگذریم از خون مادرم باید تاوان بده... دوازده روز مرده رو نگه داشتن بگن خودش رفته

خب قبول نمیکرد  ازش شکایت کنید

شکایت کردیم که مشخص شد خیلی بی وجدانن

دکترش دست گذاشت رو قران گفت مادرت عملش سخت بود. بی وجدانا

روحش شاد

عزیزم قبل عمل نگفت ریسکش چند درصده؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .