2777
2789
عنوان

آمپول hcg

88 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من دیروز سونو دادم دوتا فولیکول ۲۰ و۲۱ توی هردوتخمدانم بود.دیشب هم آمپول آزادسازی زدم.چند ساعت بعد باید نزدیکی کرد که بگیره؟؟؟ کسی با شرایط من بوده ک موفق به بارداری بشه؟؟؟ ماه قبل فولیکول ۲۲داشتم اما نگرفت

هیچ ثروتی بالاتر از آرامش خیال نیست

از امشب اقدامتو شروع کن مرتب تا سه چهارروز دیگه برو اقدام 

من یک ماه قبل اینکه باردارشم فولیکول ۲۹ و ۱۸ داشتم ولی باردارنشدم ماهی ک باردارشدم فولیکول ۲۲ و ۱۸ و ۱۶ داشتم مراب از یک روز بعد تزریق امپول دم ب دیقه اقدام بودم😂به شوهرم قبل اقدام‌معحون موز و خرما و عسل و شیر میدادم 😂به لطف خدا شد

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر من میگه یکبار ۲۴ ساعت بعد از زدن آمپول و اقدام دوم ۳۶ ساعت بعد از آمپول و اقدام های بعد یک روز در میان تا یک هفته... ولی دوتا اقدام اولی مهمتره

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 

۲۴ و ۴۸ ساعت بعد آمپول

بعدشم یه شب درمیون تا یه هفته

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
از امشب اقدامتو شروع کن مرتب تا سه چهارروز دیگه برو اقدام  من یک ماه قبل اینکه باردارشم فولیکو ...

دکتر گفت اقدام یکروز درمیون ولی من می‌خوام دوشی پشت سرهم اقدام کنم می‌گفت هرشب ضعیف میشه اسپرمها

دکتر من میگه یکبار ۲۴ ساعت بعد از زدن آمپول و اقدام دوم ۳۶ ساعت بعد از آمپول و اقدام های بعد یک روز ...

من واس ۲۴ساعت اقدام مشکل ندارم اما ۳۶ ساعت بعدش سرکارم نمیشه اقدام کنم میشه ۸صبح