2777
2789
عنوان

نی نی یار/

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 96 پست
عزیزم من تگم خرابه ابی نمیشه

اوک تشکر/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

@محیاااااااااا       محیا توم بیا بگو ب نی نی یار/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@محیاااااااااا         محیا توم بیا بگو ب نی نی یار/

عزیزم گفتم بررسی میکنم وقتی بررسی کردم دلیلش رو فهمیدم میگم خودم بهتون با تگ کردن زیادی باعث میشین من تمام صفحات اعلاناتم تگ شما باشه فقط یک بار تگ کنین من تمام تگ ها رو باز میکنم می بینم الانم بررسی کردم ولی نمیدونم تو کدوم تاپیک بود گفتم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

عزیزم گفتم بررسی میکنم وقتی بررسی کردم دلیلش رو فهمیدم میگم خودم بهتون با تگ کردن زیادی باعث میشین م ...

چشم دورت بگردم...ولی الان بررسی کردین یعنی؟چیشد؟/

چشم دورت بگردم...ولی الان بررسی کردین یعنی؟چیشد؟/

به شما نگفتم؟ تو یک تاپیک دیگه بود منو همش تگ کرده بودین؟ اونجا گفتم

عزیزم یک تاپیک زده اسم رهبر رو اورده که ممنوعه اصلا چرا اسم ایشون رو اورده هر تاپیک و پست و عکس از ایشون ممنوعه

به شما نگفتم؟ تو یک تاپیک دیگه بود منو همش تگ کرده بودین؟ اونجا گفتم عزیزم یک تاپیک زده اسم رهبر رو ...

شرمنده من متوجه نشدم ک گفتید...واقعا اسم رهبرو اوردن؟حالا چیکار کنیم نی نی یار؟اگ کاربری دیگه بزنه بیاد شما بازم تعلیقش میکنید؟/

شرمنده من متوجه نشدم ک گفتید...واقعا اسم رهبرو اوردن؟حالا چیکار کنیم نی نی یار؟اگ کاربری دیگه بزنه ب ...

باید قول بده اسمی از ایشون رییس جمهور دولت و مسئولین نبره چند روز دیگه فعال میشه

همیشه تاپیک های منو دنبال کنین هر وقت هر مسئله ای ممنوع هست تاپیک میزنم در جریان باشین که تعلیق نشین الان هم شما هم دوستاتون رو بگین ده تاپیک اخرمو بخونن

باید قول بده اسمی از ایشون رییس جمهور دولت و مسئولین نبره چند روز دیگه فعال میشه همیشه تاپیک های من ...

ب روی چشمانم....بخدا ما همیشع تاپیکای شمارو اطلاع رسانی میکنیم منو دوستام...چشم شما هرچی بگید همونع...قول میده دیگ ازین غلطا نکنه...چند روز دیگ دردت بجونم فعالش کن ک خدا خیرت بده...بخدا این کاربر ک تعلیق شدع 18 سالشع چیزی از سیاست نمیدونع همینجوری ی چیزی بخاطر نادونیش گفتع...مرسی فدات بازم ممنون..ما منتظرع فعال شدنشیم/