2777
2789
عنوان

خاستگار

88 بازدید | 7 پست

سلام ،وقت بخیر، خانم ۲۷ساله هستم،در محل کارم خاستگار ۳۲ساله ای دارم،ک از نظر موقعیت کاری از من پایین ترن،و تحصیلاتشون،ایشون دیپلمن و من لیسانس،از یکی از دوستام ک ب واسطه کارش بیشتر میشناستش پرسیدم گفت پسر دست و پا چلفتی و خنگیه😶و این ذهنم مونده،و هم تحصیلاتش،ولی میگم با هم ی مدت صحبت کنیم شاید واقعا آدم خوبی باشه برا ازدواج،ولی باز یاد حرف های دوستم میفتم ،لطفا نظرتونو در مورد تاثیر تحصیلات متفاوت بگین ،نظر خودم اینه ک بهتر دو نفر وارد محیط و جو دانشگاه شده باشن،ولی باز میشناسم ک دختر دانشگا رفته و پسر نه و خیلی هم زندگی خوبی دارن،واینکه اکتفا کنم ب نظر دوستم؟و اینکه من چ جوری اگر نظرم منفی شد بهش بگم با توجه ب اینکه محل کار باز همو میبینیم؟؟ممنونم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین تحصیلات هم مهمه هم نیس 

یعنی ممکنه یکی تحصیلات نداره اما شعور کافی رو داره و درکت کنه پس مشکلی پیش نمیاو اما اگه ایتجور نباشه سخته.تحصیل کردشم ممکنه شعور کافی نداشته باشه پس چیزی که مهمخ اینه تو باهاش رفت امد کن تا ببینی سطح درک و شعورش چجوره و اینم بش بگو میخوام اشناشیم بعد تصمیم بگیریم که فک نکنه تو جوابت مثبت

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

تحصیلات مهم نیست

مهم اینه ادم خوبی برای زندگی باشه طرز فکرتون اعتقادتون اخلاقتون خانوادتون باهم جورباشه

بیشتر بشناسش

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

نه صرف حرفای یک نفر نمیشه قصاوت گرد بهتره بیشتر تحقیق کنید و خودتون تو موقعیت های مختلف ایشون رو بسنجید

تحصیلاتتون فرق زمین تا آسمونی نداره ب هرحال ایشون تو همون ارگان کار میکنه 

نهایتا اگر جوابتون منفی بود میتونید بگید ب نطر شما شباهت های لازم برای ازدواج وجود نداره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز