2777
2789
عنوان

تپولا بیاین

145 بازدید | 14 پست

از صبح تا شب چیا میخورین برنامه ی غذایی ی روزتون رو بزاربن 

من لاصب میخوام چاق شم نمیدونم چیا بخورم😖

بلکه از شما الگوبرداری کنم بگین لطفا

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

من دو برابر مامانم میخورم ولی اصلا چاق نمیشم نمیدونم چرا😐من الان46کیلوعم مامانم که هیچی نمیخوره وزنش بیشتر از منه کلا اونا ارثی چاقی دارن خیلی هم دیر وزنم زیاد میشه نمیدونم چیکار کنم چاق شم😐😓

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیرینی بخور🌹❤🌹

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
من دو برابر مامانم میخورم ولی اصلا چاق نمیشم نمیدونم چرا😐من الان46کیلوعم مامانم که هیچی نمیخوره وزن ...

ببین اونا ی زمانی پرخوری هاشون رو کردن چاق شدن الان اگه معمولی بخورن یا حتی کالری پایه شونو وزنشون ثابت میمونه 

ولی ماها باید خیییییلی زباد بخوریم بعد ک چاق شدیم دیگه تثبیت بزنیم کمم بخوریم دیگه لاغر نمیشیم

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
ببین اونا ی زمانی پرخوری هاشون رو کردن چاق شدن الان اگه معمولی بخورن یا حتی کالری پایه شونو وزنشون ث ...

نه والا مامان بزرگم میگه خیلی کم غذا میخورده .در عرض دوماه میگه هروز هی وزنش بیشتر میشده دیگه هم لاغر نشد دکتر هم برده بودنش یه سوزن زده بود ولی خوب دیگه چاق شد ولاغر هم نشد😕

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    
غذا با عشق .خوشبحالت کاش منم مثل تو بودم

ن بابا خیلی بده اشتها دارم اما میلی به غذا ندارم میخوام فقط اندامم درست شه 

منم مثل… میخورم ولی دریغ از یه گرم اضاف شدن,

ن من اضافه میکنم شاید خودت فکر میکنی ک زیاد میخوری اگه زیاد بخوری واقعا اضاف میکنی من ماه قبل 5کیلو چاق شدم اما الان یکم کم کار شدم

هر روز ناهار و شام برنج. با غذا حتما نوشابه یا دلستر یا شربت. بعد غذا حتما خامه و کیک و شیرینی با شربت.‌ آجیل و تخمه و میوه در حین تماشای فیلم. خوردن نوشیدنی های شیرین بجای آب. علاقه زیاد به خوردن چیپس و پفک و بستنی و دلستر

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
حالاتا اینجایید قد ووزنتون بگید, من پنجاه کیلوام, قدم صد وپنجاهوچهار

من هم قد و وزن خودت البته از 42رسیدم به این وزن

ن من اضافه میکنم شاید خودت فکر میکنی ک زیاد میخوری اگه زیاد بخوری واقعا اضاف میکنی من ماه قبل 5کیلو ...

ماشالاخوب بوده که پس تو رازتو بما بگو!!! قدو وزنتم بگو,  من اگه پنج کیلوبیاد روم راضی راضی ام

توکلت علی الحی الذی لا یموت
هر روز ناهار و شام برنج. با غذا حتما نوشابه یا دلستر یا شربت. بعد غذا حتما خامه و کیک و شیرینی با شر ...

راست میگی من ی مدت بجای آب شربت شیره میخوردم قشنگ تغییرشواحساس کردم

توکلت علی الحی الذی لا یموت