2777
2789
عنوان

شده دلتون بگیره؟؟

57 بازدید | 8 پست

شده دلتون بگیره خودتون ندونید چرا؟؟؟😑

من کل روز حالم خوب بود یهو دلم گرفت برا خودم گریه میکنم نمیدونم چمه 

بیچاره شوهرم بیدار شده بود از ترس یه گوشه نشست بمن نگاه کرد تا کم کم نشسته خوابش برد 

اره ولی یه ناراحتی ته وجودمون هست که حل نشده س و سعی کردیم بهش محل نذاریم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی هرچی فکر میکنم این ناراحتیه یادم نمیاد☹

دقیقا منم از بس سعی کردیم فرامکشش کنیم واقعا فراموشش کردیم ولی اثراتش مونده هنوز 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

عه استارتر یعنی من تنها نیستم؟

منم یهویی دلم میگیره میزنم زیر گریه!!!

تا الان فکر میکردم مشکل از منه تعادل ندارم!!!

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️

من کل زندگیم به این دل گرفتنا گذشته ولی گریه نمیکنم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
مشکل همگانیه😑

واقعنی؟

آخه تو خانواده ما اینجوری نیستن انگار!

یا شاید من زیاد غیرنرمال هستم!!!

آخه وقتی اونجوری میشم مثل یه مُرده میشم جواب هیچکس هم نمیدونم همه ازم میترسن توی اینجور مواقع  

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
واقعنی؟ آخه تو خانواده ما اینجوری نیستن انگار! یا شاید من زیاد غیرنرمال هستم!!! آخه وقتی اونجوری ...

اره ولی من جواب نیدم 

منتها یجور گریه و داد و بیداد میککنم دور هز جون انگار بابام مرده😂