2777
2789
عنوان

عفونت ادراری؟

192 بازدید | 8 پست

سلام دوستان صبح جمعتون بخیر عفونت ادراری از طریق رابطه جنسی هم میتونه منتقل بشه؟ و چگونه میشه برطرف کرد ینی از چه دارو گیاهیی و چیکار کنم؟ راهنمایی کنین لطفا 

از مشارکت شما ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه که میشه اصلا دلیل اصلیش همونه. البته عفونت اداری نیست عفونتذمجرای ادراریه و واژنه باید بری دکتر باید انتی بیوتیک مثل مترونیدازول بخوری . سرکه و بتادین هم نابودت میکنن انجام نده

معلومه که میشه اصلا دلیل اصلیش همونه. البته عفونت اداری نیست عفونتذمجرای ادراریه و واژنه باید ب ...

مرسی عزیزم میخوام ینی از طریق داروهای گیاهی برطرف بشه

مترونیدازول دارم مصرف میکنم 

مرسی عزیزم میخوام ینی از طریق داروهای گیاهی برطرف بشه مترونیدازول دارم مصرف میکنم 

اگر‌عفومت کرده باشین داروی گیاهی کاری نمیکنه میترانیدازول و اگر دوشیزه نیستین کرم کلوتریمازول یک‌هفته مصرف بشه. البته ترجیح اینه که برین دکتر حتما اما‌خوب بخاطر شرایط کرونا میشه همینا رو مصرف کرد. رابطه هم‌تو. این یک هفته نداشته باشید

دم نوش بابونه خیلی عالیه هم بخور هم بریز تو آفتابه با آب گرم مخلوط کن خودتو بشور  ولی خوردنش هم خیلی خوبه 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا