2777
2789
عنوان

عادت ماهانه

138 بازدید | 9 پست

خانوما دوره عادت ماهانه با تغییر فصل تغییر میکنه؟ من مرداد و شهریور 29 روزه بودم مهر 28 روزه میخوام ببینم الان یعنی آبان هم 28 هسم؟ درضمن چون تنبلی دارم از مرداد قرص میخورم که منظم شده 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره فصل تاثیر داره استرس و اینام بشدت تو بی نظمی موثره 

مرسی عزیزم 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
عزیزم استرس هم شامل میشه.ممکنه 26 پریود بشی.

نه استرس و اینا ندارم الان تو اقدامم به حساب 28 روزه امروز یعنی 22 باید پری میشدم و هنوز نشدم میخوام ببینم ممکنه این ماهم 29 روزه بشه؟ 

@kkkk_hhhh سلام عزیزم خوبی

باردار نشدی