2777
2789
عنوان

سوال دارم

75 بازدید | 11 پست

من ادم داغی ام و اکثر موقع ها هم دلم از تنهاییم میگیره منظور مجردیم هستش و اصلا یه حسای خاصی دارم ازینکه مجردم. 

سنمم پایینه نمیدونم چیکار کنم.

ولی توی خانوادمون مرسومه دختر زود شوهر میدن.

بنظرتون موقع ازدواجم رسیده اینطورم یا نه دلیلش یه چیز دیگه ممکنه باشه؟

اخه چندین ماهه اینطورم. من حتی از یک سال پیش فکر ازدواج بودم ولی حس کیردم امادگی ندارم هنوز ولی امسال و الان هرچی میگذره حس میکنم امادگیم بیشتر میشه.

و اینکه من دختر احساسی هستم و یه شکستم داشتم و میترسم دل ببندم و به طرف نرسم.

بنظرتون چیکار کنم؟

متولد۸۴ نیستم🤐

چن بار ی تاپیکو میزنی داش😒😒

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسی بشین سر درست باوا ۱۵ سالتع تازه ‌این اسمش عشق نیس کودک همسریه زیر هجده...زیر ۲۵ هم زوده

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

اسی بشین سر درست باوا ۱۵ سالتع تازه ‌این اسمش عشق نیس کودک همسریه زیر هجده...زیر ۲۵ هم زوده

مگه من گفتم عاشق شدم    

در ضمن۱۶ سالمه و اینکه اینا بهشی از شرایط من بود.

ولی با عرض پوشش ممکنه نظر شما درست باشه ولی من حرفتونو قبول ندارم

متولد۸۴ نیستم🤐
چن سالته

۱۶ سالمه میدونم سنمم کمه ولی ازتون میخوام شرایط منم درک کنید و بعد بگید از نظر شما راهش ازدواجه یا نه؟

اخه اینایی هم که گفتم بخشیش بود از شرایط

متولد۸۴ نیستم🤐
۱۶ سالمه میدونم سنمم کمه ولی ازتون میخوام شرایط منم درک کنید و بعد بگید از نظر شما راهش ازدواجه یا ن ...

نظرم اینک این فکر از سرت بنداز دور و بشین پای درست حالا وقت واسه ازدواج زیادع

بعد از این همه باران خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🖤🌈🕊
2827
2791
2779
2792