2777
2789
عنوان

سوال دارم

71 بازدید | 8 پست

من ادم داغی ام و اکثر موقع ها هم دلم از تنهاییم میگیره منظور مجردیم هستش و اصلا یه حسای خاصی دارم ازینکه مجردم. 

سنمم پایینه نمیدونم چیکار کنم.

ولی توی خانوادمون مرسومه دختر زود شوهر میدن.

بنظرتون موقع ازدواجم رسیده اینطورم یا نه دلیلش یه چیز دیگه ممکنه باشه؟

اخه چندین ماهه اینطورم. من حتی از یک سال پیش فکر ازدواج بودم ولی حس کیردم امادگی ندارم هنوز ولی امسال و الان هرچی میگذره حس میکنم امادگیم بیشتر میشه.

و اینکه من دختر احساسی هستم و یه شکستم داشتم و میترسم دل ببندم و به طرف نرسم.

بنظرتون چیکار کنم؟

متولد۸۴ نیستم🤐

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۱۵ سالته استاد؟؟😒😒😒😒😒

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

حس کیردم🤕🥴

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
حس کیردم🤕🥴

جر😂😂ع من منحرف ترم پیدا شد

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

جر😂😂ع من منحرف ترم پیدا شد

😂🤕اینطوریه یا من چشام چپکیه یااین اصغراقاس وچادر پوشیده🥴😢

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭
شرمنده تند تایپ میکردم اشتباه شد

دشمنت شرمنده کاکو

2827
2791
2779
2792