2777
2789
عنوان

با سوسک چه کنم

85 بازدید | 15 پست

سلام کابینت هام پر از سوسک شده سم زدم تو چاه زیر کابینت ها  شستم آشپزخونه رو کابینت ها رو تمیز کردم  جوش شیرین و شکر و...هر کاری کردم فایده نداره بازم میان سوسک های ریز چیکار کنم تو خدا هر کسی راهی بلدی بگه 

سم کامن بخر ، عااالیه ، ما تقریبا 5ماه پیش زدیم ، میگن اثرش 2ماهه است ولی هنوز هیچ نشونی از سوسک نیست

زایمان یک روند دردناک است؛ به ویژه اگر فرد خودش‌را به دنیا بیاورد؛ آن‌هم در بزرگسالی...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای یاد خودم افتادم چند سال پیش مدیر ساختمون یه سم پودری خرید تو آب حل کردیم کل ساختمون تو چاه ریختیم و همه جا رو سمپاشی کردیم راحت شدیم اسمشو نمیدونم میگن گل و گیاه فروشیا بگی میدونن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ما سمپاشی کردیم کل خونه رو  بعد کابینت نو زدیم بعد از یکسال دیدم بله دوباره سوسک ها کلی تخم گزاشتن تو کابینت ها رفتم یه خمیر امحا خریدم  هر جای کابینت یه نقطه گذاشتم  اصلا دیگه سوسکی ندیدم 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
چی هست از کجا باید بخرم ؟؟

دارو خونه یا عطاری

بگو خمیر امها بهت میدن

اگه دیدی هیلی خشکه یکم اب بزن بهش 

هرجا سوسک رد میشه یا احتمال میدی که باشه یکم بزن

اینو میخورن و فرار میکنن

من خونه قبلیم خیلی سوسکی بود این نجاتم داد