2789
عنوان

جشن عقد

178 بازدید | 18 پست

سلام دوستان بنظرت تا بهمن حل میشه این کرونا یان  تا اردیبهشت وعضیت چطور میشه ؟بخدا گیج شدم دلم جشن عقد میخواد اما وجدانمم بول نمیکنه گناه ماها چیه که یه عمر با فکر جشن عقد قند تو دلمون اب میشد الان اینجوریه یکم دلداریم بدید گریم گرفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما از اونجا که پر از تجهیزاتیم یخچال های مناسب و برا واکسن فایزر داریم و همه چی اوکی هست تا 1405 فکر کنم بشه جشن عقد گرفت و کرونا بره

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
خیالت تخت تخت کرونا حالا حالا هست مطمن باش پس برنامه های زندگی تو عقب ننداز و چیزی به دلت‌ نزار بمون ...

بگیره که فک و فامیل تا هفت نسل بعد کرونایی هاشونو گردن ایشون بندازن آه و نفرین نصیبش بشه؟

به زبان آفتابگردان ها سخن میگویم، من یک گفتاردرمانگرم🌻 پروفایل رنگ چشم خودمه💛
خیالت تخت تخت کرونا حالا حالا هست مطمن باش پس برنامه های زندگی تو عقب ننداز و چیزی به دلت‌ نزار بمون ...

ممنون از توصیه عالمانه تون!!!! می دونی چند نفر از این مراسمات گرفتار این بیماری شدن وفوت کردن ؟! تجمع جمعیت بالای ۵نفر فاجعه به بار میاره

بخدا بغض داره خفه ام میکنه خسته شدم بخدا الان ما ماهاست رعایت کردیم نه سفری نه چیزی همش خونه ایم گناه ماها اخه چیه که وعضیت قرمز شده  نمیتونیم ارزوهامون براورده کنیم

بگیر بابا 

فقط یه عده محدود دعوت کن تو فضای بزرگ و باز

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

عروسی دایی ام از عید قرار بود برگزار بشه که بخاطر این ویروس نشد که نشد الان دوتایی میرن سر زندگی شون 

حتی جهزیه اش رو از اول اسفند عروس برده چینده ولی نشد دیگه 

قرار ان شاءالله اگه شرایط اوکی بود سال بعد جشن بگیرن وگرنه میمونه موقع تولد نی نی اش 😁

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏