2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوایلش طبیعیه برای من ک خوشایند بود 

اخه من یه دختر عمو دارم که یه مقدار بینیش قوز داره بعد الان ۲ ساله داره تصمیم میگیره که بره عمل کنه یا نره 

اخه همش میگه میترسم بد دربیاد 

ینی یکبارم تا پای عمل رفت و برگشت پشیمون شد

من که خیلی از چهره جدیدم راضیییییم واقعا خیلی شیک تر و بی بی فیس تر شدم 🥰 البته خب ۱۰۰٪ اگر اونی که دوس داشتی نشه یا بد عمل بشه خب آدم پشیمون میشه ولی من ۹ ماهه پیش مریم رومیانی عمل کردم و همونجوری که دوس داشتم برام عمل کرد

من بعد پنج سال هر روز که تو آینه خودمو نگاه میکنم بابت تصمیمم برای جراحی خوشحالم

اعتماد بنفسم و چند برابر کرد واقعا

منکه روزی نبوده پشیمون بشم از کارم البته به دکترت هم خیلی ربط داره اگه قرینه درنیاد اگه تنفست مشکل پیدا کنه قطعا پشیمون میشی دکتر من که عالی بود دکتر مجیدی تو تهران

اگه دکترت خوب باشه و بدونه چه فرمی به چهرت میاد پشیمون نمیشی و تازه کلی هم خوشحال میشی ولی اگه خوب نباشه چرا من خالم و شوهر خالم سال ۸۸ میخواستن بینی عمل کنن بعد شوهر خالم پیش آتوسا ضیغمی عمل کرد که هنوزم بعد ۱۷ ، ۱۸ سال قشنگ و بدون عیبه ولی خالم رفت پیش دکتر دیگه که بعد چندسال غضروفش تحلیل رفت و بینیش کلا کج شد دیگه خالمم سال ۹۸ پیش همون دکتر ضیغمی ترمیم کرد که خداروشکر عیب و ایراداشو گرفت و خیلی قشنگ شد بعد از اونام دیگه خواهرم و دوستش و بعدشم خودم پیشش عمل کردیم و همه راضی ایم خداروشکر🥰 در کل اگه دکتر خوب انتخاب کنی پشیمون نمیشی