nadiayari مدیر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 87 عنوان زشته بگم | مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 48 پست بنظرتون زشته به نامزدم میگن دماغتو عمل کنریشتو بزار بلند بشهبرو باشگاهلباس اینو بپوشلحنم بد نیستا من همش اینو میگمولی اون تاحالا بمن ازین حرفا نزده میگه من همه چیتو دوست دارم همین شکلی میخوامت 1399/08/22 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shokou910 عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 5460 اینادخوبه سلیقه س وتنوع اما بگی دماغ عمل کن و اینا بده خب چیکار داری خوشگلش میکنی؟ که دخترا بیفتن دنبالشمرد زشت قابل اعتماد تره
nadiayari مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 87 اره بهش نگو در مورد لباس بگو یا ریش اما چیزایی دیگه نه چون اعتماد به نفسش رو از پست میده و فک میگه ش ... چرا دیدمنگفتم الان بره عمل کنه ک گفتم بعده ها ولی خب راضیش کردم😂😂😑
nadiayari مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 87 چیکار داری خوشگلش میکنی؟ که دخترا بیفتن دنبالش مرد زشت قابل اعتماد تره اینم حرفیه واقعاااخودشم میگه دماغ من قلمی نیس کلمیه😂😂😂😑☹️
nadiayari مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 87 نه اصلا زشت نیست خب سلیقته دیگه منم همسرم بعد ازدواج با من ظاهرش ۳۶۰ درجه تغییر کرد! بهش گفتم این ... اره خب گفتم من اینجوری دوست دارم تیپ الانتم نمیگم بده ولی اونجوری بیشتر دوست دارمتوام مدلی دوست داری باشم بگو بهم عزیزم
nadiayari مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 87 ن مثلا بگو میای بریم بینیامونو عمل کنیم ؟یاااا براش هدیه لباسی ک به سلیقه خودت هست بخر هروقت پوشید و ... مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت💋💋😊
نگاروحلما عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 60144 اره خب گفتم من اینجوری دوست دارم تیپ الانتم نمیگم بده ولی اونجوری بیشتر دوست دارم توام مدلی دوست دا ... خوب کاری میکنی عزیزمادم باید خواسته هاشو بگه
nadiayari مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 87 بابا تو که همه چیشو میخوای عوض کنی چرا باهاش نامزد کردی خب یکیو پیدا میکردی اونجوری باشه که میخوای 😑😂همه چی چیهیه چند مورد گفتم همین
کیان_نفسم عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 5011 😑😂همه چی چیه یه چند مورد گفتم همین بابا نابودش کردی خواهر من 🤣🤣🤣🤣🤣 ❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
nadiayari مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 87 خوب کاری میکنی عزیزم ادم باید خواسته هاشو بگه دقیقا منم بد نمیگم بهش ک
nadiayari مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 87 بابا نابودش کردی خواهر من 🤣🤣🤣🤣🤣 به این شدت ینی؟😑
کیان_نفسم عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 5011 به این شدت ینی؟😑 والا اینایی که تو نوشتی اگه من نامزدت بودم به من گفته بودی به ۴ قسمت مساوی تقسیمت میکردم😁اون دماغو که گفتی عمل کنه دیگه تیر خلاصو زدی ❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
nadiayari مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 87 اگه روز اول این چیزا رو نپسندیدی باید ردش میکردی خیلی زشته آدم کسیو بندازه تو دام بعد هی بخواد تغیی ... ن من عاشقشم عاشق اخلاقش و خودش ولی طرف باید خواسته اشو بگه خب بالاخره اون طرف مقابل باید بدونه چه علایقی داره عشقش سعی کنه اونجوریک دوست داره اون باشهمنم علایق عشقمو باید بدونم سعی کنم اونجوری باشم ک اون دوست داره
nadiayari مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 87 دلم سوخت براش😂😂 ن زشت نیس مردا مث ما حساس نیستن منم همین فکرو میکنم
nadiayari مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 87 والا اینایی که تو نوشتی اگه من نامزدت بودم به من گفته بودی به ۴ قسمت مساوی تقسیمت میکردم😁 اون دما ... 😂😂😂😂من خودم بعضی وقتا میگم که این مشکلو دارم باید انجام بدم میگ نه خیلیم عالی هستیخجالت میکشم پیشش ک من اونجوری بهش میگم بعد این اینجوری جواب میده😑😑
nadiayari مدیر استارتر عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 87 زشته این حرفا واقن ینی چی دماغتو عمل کن آفرین به شعور ایشون! ینی به طور غیر مستقیم گفتید من بیشعورم😐خب چرا من بد نمیگم بهش ک میگم باهم بریم عمل کنی خوشگل تر بشیبده مگه😕