2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معجزه مژه فققققط الوورا

همین شاخه الورا؟؟ من خریدم واسه سوختگی پام

چچوری میزنن ؟؟

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
همین شاخه الورا؟؟ من خریدم واسه سوختگی پام چچوری میزنن ؟؟

ژلشودربیار چپ برو راست برو بزن به مژه هات میدونم استفاده کنی شبانه روز دعام میکنی.....برا راحتی کارت اندازه چهار انگت ببر ژلشو دربیار بریز تو ظرف در دار بزار جلو اینت استفده کن محششششرررهه به ابرو صورتتم بزن بخدا از هر کرم و ابرسان و تقویت کننده سرتره

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
به نظرم ممکنه وارد چشم بشه و ضرر داشته باشه و عفونتی حساسیتی چیزی بیاره

من دو سه روزه دارم میزنم به مژه هام حتی تو چشمم میره ولی مثل آب میمونه حتی سوزشم نمیاره 

ژلشودربیار چپ برو راست برو بزن به مژه هات میدونم استفاده کنی شبانه روز دعام میکنی.....برا راحتی کارت ...

قربونت برم ممنونم ازت همه کار کردم اصن جواب نگرفتم مژه هام خیلی دارن میریزن مشگلیم ندارم غیر کم خونی.از امشب شروع میکنم الهی ک تموم خاستت برسی قشنگم مرسی ازت

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
من دو سه روزه دارم میزنم به مژه هام حتی تو چشمم میره ولی مثل آب میمونه حتی سوزشم نمیاره 

چیزی نیست بشه ثابت کرد ممکنه در درازمدت اثرات جدیشو نشون بده

با زندگی نساز،زندگی رو بساز.
قربونت برم ممنونم ازت همه کار کردم اصن جواب نگرفتم مژه هام خیلی دارن میریزن مشگلیم ندارم غیر کم خونی ...

فدای دل مهربونت استفاده کن معجزه میگیره قبلش حتما دستاتو بشور بعد به چشت بزن منم همه چی استفاده کرده بود ولی نتیجشون زیاد جالب نبود ولی الوورا عالللللیییهه

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞