2777
2789
عنوان

کسی ژل لب زده ؟

151 بازدید | 18 پست

دکتر خوب تو تهران میخوام

قیمتش رو هم بگین و اینکه اگه توصیه ای چیزی هم دارید بگید 

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک پلیز🙂

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
مادرم دیرو خط خنده پیشونی زده دکتر گفته ششم بیا یه سی سی بع لبت بزنم ولی من میگم نکنه میترسم غیر طبی ...

منم از همین میترسم

ژویدرم زدم ،فکر میکنم بهترین باشه تو ژلها ،خوب بودنش بخاطر طبیعی بودنشه،قیمتش به نسبت ژلهای دیگه گرو ...

هر چند وقت باید تمدید بشه ؟ و اینکه درد داشت؟

اشنامون زده نیم بالا نیم پایین اولش خیلی ضایع بود الا طبیعی تر شده ولی هرکی ببینه میفهمه باز ژل زدس

اوه منم میخواستم همین طوری بزنم 

لب بالایی م مشکل داره

یه کوچولو درد داره اما قابل تحمل هست خیلی،چیز سختی نیست اصلا

بار اول سریع جذب میشه اما بار بعدی تو فاصله یکماه بعد دوباره انجام دادم که مشخصتر شد و بهتر ،در واقع بعد از هربار زدن بیشتر جا میفته

همیشه میگم کاش زودتر اینکار رو میکردم ،تجربه خوبی بود

یه کوچولو درد داره اما قابل تحمل هست خیلی،چیز سختی نیست اصلا بار اول سریع جذب میشه اما بار بعدی تو ...

خیلی ممنون 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻