2777
2789
عنوان

مهندس و سرکار

164 بازدید | 10 پست

خانوما کسی هست اینجا مهندس باشه و بره سرکار .خسته شدم این شغل یه لحظه هم ذهنت رو آزاد نمی‌ذاره .دلم نمیخاد برم سرکار از طرفی بشینم تو خونه هم به همه چی گیر میدم و غر میزنم البته خانواده هم نمی‌ذاره استعفا بدن .ولی واقعا چه مرگم بود رفتم رشته مهندسی مغزم دیگه نمیکشه

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من راضی ام  :) شاید چون اول راهم اینجوریع

روزای اول رو هوایی .البته اگه آدم کار بلد کنار دستت باشه که بهت کار یاد بده خیلی خوبه ولی زندگی تو محیط اکتشافی اذیتت میکنه

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
من بودم ولی تنها زن تو یه شرکت خیلی بزرگ 

من الان همینم

من الان همینم

سخته ولی اگه کارت خوبه و راضی هستی بمون خب
ببین من حتی دستشوییا شرکت سطل نداشتن چون هیچ زنی اونجا نبود فکر کن من با  چه مکافاتی میرفتم دستشویی

موقع غدا باز همه تو غذاخوری مرد بودن و....

سخته ولی اگه کارت خوبه و راضی هستی بمون خب ببین من حتی دستشوییا شرکت سطل نداشتن چون هیچ زنی اونجا ن ...

چه سخت .راستش حقوقش حقوقی نیست خیلی هم برام دغدغه درست می‌کنه اگه کار ساده ای بود میگفتم اوکی ولی کار به نظر ساده میاد ولی ریزه کاری خیلی داره رو مخمه.

روزای اول رو هوایی .البته اگه آدم کار بلد کنار دستت باشه که بهت کار یاد بده خیلی خوبه ولی زندگی تو م ...

نه متاسفانه کسی نبود بهم کار یاد بده و کلی تحقیر شدم 😖

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)