من ی دختر برون گرا و پر انرژی و خوش گذرونی با دوستامو دورهمی هستم سه ساله که از اون محله قدیممون رفتیم ی جای دیگه دوستام همه ازدواج کردن تنهای تنهام هر شب دور هم بودیم اون موقع ها خییییلی خوب بود و خوش میگذشت اخر هفته ها شهر پدری بودیم اونجاهم دخترا مجرد بودن دور هم بودیم اونا هم همه ازدواج کردن بعدم دو سال پشت کنکوری و بعدم بکسی که چند سال باهاش تو رابطه احساسی بودم ول کرد رفت همش خونه خونه خونه از بس خودمو با فیلم و کتاب و نقاشی سرگرم کردم مردم دیگه دانشگاهم کروناهه نمیدونم چ کنم دلم خییییییییییییییلی برای اون روزا تنگ شده اون موقع ها مرتب مسافرت و دورهمی های خانوادگی بود الان دیگه نیستن اونا خلاصه زندگیم خیلی خراب شده چطوری خودمو شاد نگهدارم مردم از خونه نشینی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ما هم قبلا که ماشین بود خیلی میرفتیم گشت و گذار ولی الان...😔
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘