2789
عنوان

چکار کنم ؟

86 بازدید | 13 پست

دوست دارم خانواده شوهرم به تقاص کارهاشون برسن من بد کسی و نمیخوام اما خیلی کوتاهی کردن برای من . الان بریز بپاش میکنن برا دخترشون دلم شکسته . راهی هست که آروم بگیرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بسپار بخدا

سپردم اما الان میبینم خیلی خیلی اوضاعشون بهتر شده و کوتاهی هایی ک کردن و دامادشون داره خیلی بیشتر براشون مایه می ذاره. خدا حرف منو نمیشنوه . دیگه دلسرد شدم

طبیعیه.برای دختر بیشتر از پسر میکنن.

خوب دلم‌میسوزه من اینهمه زحمت کشیدم تو زندگی اون اصلا تازه دیپلم گرفته بیکار میگرده باید این زندگی رو بدون زحمت و مرفه ببینه ولی من همش در رنج و عذاب باشم ‌.

بی خیال برای آرامش خودت هم شده برات مهم نباشه منم خییییلی برام کم گذاشتن اما برای جاری که عقدی خیلی ...

بیخیال شدم ولی هر موقع یادم میاد عصبی میشم تا صبح تو فکرم و روزها همش تو ذهنم سناریو دعوا و جنگ و جدل می چینم .

اگه قرار باشه خدا به حرف ادما کنه الان دنیا نابود بود!

خدا خودش میدونه کی و کجا چیکار کنه!خدا بی انصاف نیس که دل شکسته رو نبینه!طرف ناحقم نیس!گاهی میخواد فرصت بده تا ادما برگردن!

من همین یه دونه ام!
اگه قرار باشه خدا به حرف ادما کنه الان دنیا نابود بود! خدا خودش میدونه کی و کجا چیکار کنه!خدا بی ان ...

میدونی انقدر دلم پره که حاضرم بدم سراغ دعانویس و دعایی بگیرم که دلسرد بشم ازشون و اصلا نبینمشون

رنج و عذاب برای چی؟شوهرت بده یا از نظر مالی میگی

نه همه چیز خوبه . ولی من اینهمه درس خوندم رفتم دانشگاه راه دور  . الان کارمندم کمک کردم کلا خودم جهیزیه مو خریدم تو زندگی خرج خودم و خودم میدم برای اینکه جلو بیفتیم ولی این درست نیست که دخترشون انقدر مفت بخوره آدم حرصش میگیره چون برای من انقدر سخت گرفتن و یک قرون پدرش خرج نکرد برای دخترشون بیا ببین چه کارا میکنن و زرنگن . آدم دلش می شکنه. موقع ما ندارم ندارم میکردن جالبه یکساله زندگی شون از این رو به اون رو شده چرا چون اون‌موقع پس انداز کردن الان دارن خرج میکنن .این درسته واقعا ؟  

نه همه چیز خوبه . ولی من اینهمه درس خوندم رفتم دانشگاه راه دور  . الان کارمندم کمک کردم کلا خود ...

بخدا همه جاییه.دلشون میاد از پسر بکنن اما از دختر نه.اما من باشم بیشتر دوست دارم جای شما باشم تا اون.ی خانوم ک با زحمت ب جایی رسیده و مقام اجتماعی داره...تو خودت الان ی جایگاهی داری ک بقیه دوست دارن جات باشن.بیخود نشین نشخار ذهنی نکن.خدا ب ماله خودتو شوهرت برکت بده.میخای چیکارماله اونارو.خدا ب اوناهم انقد بده ک آویزون شما نباشن .دعات همین باشه.ب خاطر رفتار دیگران آرامش خودتو بهم نزن.خودتو خانوادتو عشقه.بی خیااال

بخدا همه جاییه.دلشون میاد از پسر بکنن اما از دختر نه.اما من باشم بیشتر دوست دارم جای شما باشم تا اون ...

واقعا راست میگی اره گذشته ها رو باید بریزم دور .مرسی عزیزم

واقعا راست میگی اره گذشته ها رو باید بریزم دور .مرسی عزیزم

خاهش میکنم عزیزم.منم ی وقتا عین شما این فکرارو میکنم.مخصوصا نزدیک پریود...ولی بعدش میگم خدایا بیخیالم کن میگذرم چون مهم زندگی و اخلاق شوهرمه بخام گذشت نکنم ناشکریه،خیلی ها دغدغه فکریشون وحشتناکه من با فکر ب گذشته خودمو اذیت میکنم.بخاطر خودت میگذرم توام آرامش بده ب زندگیم