2789

چاقی صورت چی قشنگم

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

شیر خشک

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شنیدم گلیسیرین خوبه کسی تاحالا استفاده کرده؟

دکتر میگه پودر ژلاتین شب قبل خواب صبح ناشتا یه قاشق چایخوری تو آبجوش

ژله سیب زمینی قبل خواب 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
من استفاده کردم گلسترین گلاب عالی بود ولی استفاده نکردم یمدت برگشت به حالت قبلی

سلام گلم پستمو دیدی ممنون میشم زودتر ج بدی واقعا گلیسیرین وگلاب چاق میکنه صورتو؟طوری ک ب چشم بیاد اخه من پره فقط میخوام یکم دیگه تپلی تر بشه چند مدت استفاده کردی صورتتم تیره کرد؟

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋
سلام گلم پستمو دیدی ممنون میشم زودتر ج بدی واقعا گلیسیرین وگلاب چاق میکنه صورتو؟طوری ک ب چشم بیاد اخ ...

سلام عزیزم

اگه پوستت خشکه که استفاده نکن بخاطر گلاب

من تقریبا هفته اول جواب گرفتم هفته دوم که عالی شد  یکم برنزه میشه صورت ولی باز برگرده رنگ قبل پوستت

شنیدم گلیسیرین خوبه کسی تاحالا استفاده کرده؟

موثر نیست

البته من واسه چیز دیگه استفاده میکردم ولی چاق نشد

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
سلام گلم پستمو دیدی ممنون میشم زودتر ج بدی واقعا گلیسیرین وگلاب چاق میکنه صورتو؟طوری ک ب چشم بیاد اخ ...

نه من استفاده کردم تغییر نکرد

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!