2777
2789
عنوان

مانتوبافت

135 بازدید | 11 پست

سلام،ی مانتوبافت گرفتم جلوبازه،قزن میشه زد بهش؟؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فکر نمیکنم خوب بشه

چون کشیده میشه از دو طرف وقتی قزنش بسته میشه

مگه اینکه قشنگ گشاد باشه

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
فکر نمیکنم خوب بشه چون کشیده میشه از دو طرف وقتی قزنش بسته میشه مگه اینکه قشنگ گشاد باشه

اره اتفاقا اینجوریم شد

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

استارتر مانتو بافتا چند خریدی؟

۹۰عزیزجان

مبارک باشه کدوم شهر اصفهان که 300ایناس

فدات،از ی پیج اینستا ک برا تهرانه گرفتم

2827
2791
2779
2792