2777
2789
عنوان

مادر اسمانیم

807 بازدید | 42 پست

مامانم رفت خیلی تنها شدم. من موندم با یه دنیا حسرت. هنوز عروسیمو ندید. قرار بود بره بیمارستان بیاد برام جهیزیه بخره. میشه براش فاتحه بخونید؟ هنوز باورم نمیشه دیگه مادرمو نمیبینم. باورم نمیشه فردا صورت قشنگش میره زیر خاک😭😭😭😭بسوزه پدر بی پولی اگه پول داشتیم بیمارستان دولتی نمیبردیمش که بکشنش😭😭😭😭

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

من خوندم براشون خدارحمتشون کنه میشه برای من دعا کنی؟

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر كرونا فوت شدن؟ 

نه تومور مغزی خوش خیم داشت دکترش گفت چیزی نیس دادن دست انترن عمل کرده تیغ رو روی رگ کشیدن اشتباهی مرگ مغزی شد. 

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

معذرت میخوام مدیر اگه کسی دوست داره بیاد تاپیک اخرم برای حاجت

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
من خوندم براشون خدارحمتشون کنه میشه برای من دعا کنی؟

ایشالله به حق دل شکسته ی من هرچی از خدا میخوای بهت بده

معذرت میخوام مدیر اگه کسی دوست داره بیاد تاپیک اخرم برای حاجت

واي خدا ازشون نگذره خدا بهت صبر بده 

ممنونم عزیزم شکایت کردیم ازشون. بخاطر همین مادرمو دیر تحویل میدن

خوندم عزیزم خدا رحمتشون کنه  و به شما صبر بده عزیزم

ایشالله خدا عزیزاتونو نگه داره