2777
2789

دلم خاس😕

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جوری درست میکنی؟

اول یه پیاز تفت میدم بعد گوشتا رو میریزم با پیاز و زرد چوبه ونمک زمان میدم خوب سرخ بشه بعدش لپه و و رب و لیمو رو اضافه میکنم و با هم خوب تفت میدم و آب میریزم 

آنچه دل خواست،همانی✌🏻⁩😚

گوشت و بزار بپزه با رب و پیاز داغ...لپه ی خیس خورده رو جدا با رب و زردجوبه و روغن تفت بده خیلی کم در حد چند ثانیه...بعد اب بریز نمنم بپزه...بعد پخت دوتاشو باهم مخلوط کن من واسه گوشت و لپه طوری اب میریزم ک زیاد نباشه...لعاب دار میشه چوب دارچین هم بنداز ..با آلو خورشتی...ی دونه هل

واسه دو نفر یدونه پیاز متوسط رو رنده میکنم

یکم تفتش میدم طلایی که شد بهش گوشت رو اضافه 

بازم تفتش میدم بعد رب رو اضافه بازم تفتش میدم

که رب رنگشو به روغن بده

بعد لپه ی خیسخورده رو اضافه و آب‌جوش 4 لیوان میریزم

شعله رو زیاد میکنم شروع به جوشیدن کرد

کمش میکنم تا چهارساعت قشنگ رو شعله ی کم جا بیفته

دوساعت بعدش چوب دارچین، نمک، فلفل اضافه میکنم

یک ساعت بعدتر لیمو عمانی

یه ربع قبل سرو گلاب، زعفرون میریزم 

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖
برو گمشو خودت یاد بگیر مامانت بهت غذا درست کردن یاد نداده این زنان نی نی سایت بلد نیستن خشتکشونو بال ...

خیلی بیتربیت و نفهم تشریف داری ک اینطوری همه رو باهم یکی میکنی...هر کسی واسه خودش شخصیت داده..ما تربیت خانوادگیمون معلومه.کسی تربیت نداره ک تو  ی سایت عمومی حرف زدن بلد نیست....بی تربیت بی شخصیت 

این تجربه مادر شوهرمه که آشپزیش عالیه لپه رو بیشتر از 10 دقیقه خیش نده هرچه کمتر بهتر چون لپه با خیس خو وردن سفت میشه لپه تبریز دونه ریز بگیر که خوب میپزه و وا نمیره حالا دستر پخت😂 گوشت رو میپزی پیاز و سرخ میکنی و گوشتو توش سرخ میکنی لپه رو هم با اینا تفت بده ربو اگه میتونی جدا با روغن سرخ کن و به مواد اضافه کن به قیمه لیمو عمانی نزن قشنگ نیست آب نارنج بزن که خوشرنگ میشه ادویه جات نمک و فلفل و زردچوبه و زطره ساییده شده و دارچین و حتما زعفرون بزن قیمه جا افتاد توش یه قالب کره بریز عالی میشه عالی دهنم آب افتاد😋😋

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
واسه دو نفر یدونه پیاز متوسط رو رنده میکنم یکم تفتش میدم طلایی که شد بهش گوشت رو اضافه  بازم ...

حالا من لپه رو جدا میزارم آخه بعضی لپه ها دیر پزن بعضی ااا زود پز...وقتی پخت قاطی میکنم جاافتاد خاموش میکنم زیرشو...خیلی خیلی خوش رنگ وخوشمزه میشع...راز خوش عطر شدنش چوب دارچین و هل