2777
2789
عنوان

عمل prk

512 بازدید | 15 پست

سلام دوستان کیا چشمشون رو عمل prk کردن و بعد از چند وقت دیدتون خوب شده ؟؟

من یک ماهه عمل prk انجام دادم با آستیگمات ۳ و ۴ ولی با گذشت یک ماه هنوز تاری دارم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا هرکس دید برام حمد شفا بخونید مرسی 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
من آستیگمات و ضعیفیم با هم یکیش ۹ بود یکیش ۶ لازک کردم ۲ ماه طول کشید دیده خوب بشه اما شفاف شفافش ۶ ...

ببخشید عزیزم میشه دقیق بگید آستیگماتتون چند بود و بعد از ۶ ماه شماره چشمتون چند شد؟

من سه ماهه و نیمه عمل کردم هنوز تاری دارم

من واسه دید نزدیکم مشکلی ندارم ولی دید از یک متر به بعدم تاره این مدت هم از گوشی استفاده کردم یعنی تاثیر بد گذاشته؟

من واسه دید نزدیکم مشکلی ندارم ولی دید از یک متر به بعدم تاره این مدت هم از گوشی استفاده کردم یعنی ت ...

منم تو نزدیک مشکل ندارم کجا عمل کردی ؟ چه قدر دادی ؟ بین ۳ تا ۶ ماه زمان میبره اینطور که من فهمیدم

منم تو نزدیک مشکل ندارم کجا عمل کردی ؟ چه قدر دادی ؟ بین ۳ تا ۶ ماه زمان میبره اینطور که من فهمیدم

کلینیک بصیر شیراز  هزینه ام حدودا ۵و نیم ولی چون بیمه داشتم حدودا ۲ تومن شد من خیلی ناراحتم دیدم از قبل از عمل بدتر شده 

شما از گوشی استفاده کردین ؟

ببخشید عزیزم میشه دقیق بگید آستیگماتتون چند بود و بعد از ۶ ماه شماره چشمتون چند شد؟

آستیگماتم بالای جهار بود دقیق یادم نیست ولی یه چشمم کامل خوب شد یه چشمم قرنیم تا ۹ بیشتر جواب نمیداد نیم نمره اش موند که اونم مشکلی ایجاد نمیکنه