az1212 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 18 عنوان عمل prk 512 بازدید | 15 پست سلام دوستان کیا چشمشون رو عمل prk کردن و بعد از چند وقت دیدتون خوب شده ؟؟من یک ماهه عمل prk انجام دادم با آستیگمات ۳ و ۴ ولی با گذشت یک ماه هنوز تاری دارم . 1399/08/22 | 17:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91744 لطفا هرکس دید برام حمد شفا بخونید مرسی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مانیسای_مامان عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 7515 من آستیگمات و ضعیفیم با هم یکیش ۹ بود یکیش ۶ لازک کردم ۲ ماه طول کشید دیده خوب بشه اما شفاف شفافش ۶ ماه شد
az1212 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 18 [QUOTE=163931330]طول میکشه.... بعدم استیکماتت که یعنی آستیگمات هوب نمیشه پس چرا دکتر من رو عمل کرد؟
az1212 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 18 من آستیگمات و ضعیفیم با هم یکیش ۹ بود یکیش ۶ لازک کردم ۲ ماه طول کشید دیده خوب بشه اما شفاف شفافش ۶ ... ببخشید عزیزم میشه دقیق بگید آستیگماتتون چند بود و بعد از ۶ ماه شماره چشمتون چند شد؟
az1212 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 18 من سه ماهه و نیمه عمل کردم هنوز تاری دارم من واسه دید نزدیکم مشکلی ندارم ولی دید از یک متر به بعدم تاره این مدت هم از گوشی استفاده کردم یعنی تاثیر بد گذاشته؟
بانوی۶۰ عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 5681 من واسه دید نزدیکم مشکلی ندارم ولی دید از یک متر به بعدم تاره این مدت هم از گوشی استفاده کردم یعنی ت ... منم تو نزدیک مشکل ندارم کجا عمل کردی ؟ چه قدر دادی ؟ بین ۳ تا ۶ ماه زمان میبره اینطور که من فهمیدم
az1212 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 18 منم تو نزدیک مشکل ندارم کجا عمل کردی ؟ چه قدر دادی ؟ بین ۳ تا ۶ ماه زمان میبره اینطور که من فهمیدم کلینیک بصیر شیراز هزینه ام حدودا ۵و نیم ولی چون بیمه داشتم حدودا ۲ تومن شد من خیلی ناراحتم دیدم از قبل از عمل بدتر شده شما از گوشی استفاده کردین ؟
بانوی۶۰ عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 5681 کلینیک بصیر شیراز دکتر شجاعی از بهترین دکترای ایران هزینه ام حدودا ۵و نیم ولی چون بیمه داشتم حدودا ۲ ... اره ببین تازه یه ماه عمل کردی شماره چشتم بالا بود صبر داشته باش
مانیسای_مامان عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 7515 ببخشید عزیزم میشه دقیق بگید آستیگماتتون چند بود و بعد از ۶ ماه شماره چشمتون چند شد؟ آستیگماتم بالای جهار بود دقیق یادم نیست ولی یه چشمم کامل خوب شد یه چشمم قرنیم تا ۹ بیشتر جواب نمیداد نیم نمره اش موند که اونم مشکلی ایجاد نمیکنه