2777
2789
عنوان

بخاری شُخمی 🤮

351 بازدید | 29 پست

بخاری اتاقم خیلی عن آقاست مث آدم روشن نمیشه باید بذاری شمعک بعد چند دقیقه نگه داری شاااید روشن شه

چه مرگشه خررردو ساعته گرفتم باز خاموش شد اه😐

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اکثرن همین مدلین فک میکنم

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣

ترموکوبلش مشکل داره باید بدین تعمیر

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم

فک کنم همه بخاریا بعد یه مدت اینجوری میشن تازه موقع روشن شدنم صدای بمب هسته ای میدن😐شاید سوزنش باید عوض شه

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
فقط بلدی تووتاپیکا بگی خب😐 خب و خب خب و... 

خستس از اسمش معلومه خوابالو 😂😂

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
فقط بلدی تووتاپیکا بگی خب😐 خب و خب خب و... 

باورت میشه اولین باره گفدم خب 😂

بعدم گفدم یهو بهش بر میخوره🙁

واسه همین زود گفدم اکثرن همینطورین😂💛

لایک نکن پیلیز ریپ دوس ریپ بزن بابا🙁سالام...نمیدونم چرا همیشه خابم میاد شاید ب جای خون تو رگام خستگی‌ یا دوغ جریان داره😐امممم و این ک ی ۱۸ ساله ی کیوتم😎💕#شیفت_شب🐣
فک کنم همه بخاریا بعد یه مدت اینجوری میشن تازه موقع روشن شدنم صدای بمب هسته ای میدن😐شاید سوزنش باید ...

خاک بر سرشون متنفرم

بدبختی اینه نمیشه دائم روشن گذاشت گرمم میشه بعضی وقتا

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
خستس از اسمش معلومه خوابالو 😂😂

درک نمیکنن😂