2821
2789
عنوان

خوشگلا بیاید ❤

102 بازدید | 10 پست

خانوما لطفا راهنماییم کنید مرسی 

من طبعم سرده الان نزدیک یک ساله کم خونی دارم ولی جدیدا متوجه شدم .. خب حالا سوالم 

من نزدیک ۱ماهه دارم شیره انگور وارده میخورم هر روز یعنی خیلی بهش وابسته شدم ..واینکه جدیدا متوجه شدم صفرام رسوب داره وغذام ابپزه فقط بماند ..آیا برای صفرام بده یاخوبه که هر روز دارم میخورم ممنون میشم کمکم کنید وبگید فداتونم ❤💜

ی سوال شیره انگور باعث چاقیت هم شده اینکه از وقتی استفاده میکنی اصافه وزن داشتی یا نه‌؟ 

نه عزیزم جدیدا دارم استفاده میکنم چون درکنارش غذام ابپز شده نه چاق نشدم ولاغرم ❤🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کی بهت گفت که صفرات رسوب داره؟

اگه متخصص طب سنتی بوده ازش سوال میکردی در مورد ادامه دادن شیره ی انگور

و اینکه سعی کن تو هیچ چیزی زیاده روی نکنی

و هرچیزی رو با مصلحش بخوری 

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
کی بهت گفت که صفرات رسوب داره؟ اگه متخصص طب سنتی بوده ازش سوال میکردی در مورد ادامه دادن شیره ی انگ ...

رفتم سونو دادم یه سه هفته ای میشه .بعدشم پیش متخصص گوارش رفتم وچندجا دیگه هرکدوم یه چیزی گفتن ولی گوارش گفت .چیزی نیست زیاد ..با ازمایشم گفت رسوب کوچیک چیزی نیست فقط باید ابپز بخورم ..ولی چون طبعم سرده دارم شیره انگور میخورم نمیدونم  خوبه یانه کاسنی هم دارم میخورم ..شما اطلاعی داری؟؟

رفتم سونو دادم یه سه هفته ای میشه .بعدشم پیش متخصص گوارش رفتم وچندجا دیگه هرکدوم یه چیزی گفتن ولی گو ...

آهان

نه اطلاعات خاصی که بتونم دقیق راهنماییت کنم ندارم

اما به هیچ عنوان آب یخ نخور 

و بین غذا هم اب نخور

آهان نه اطلاعات خاصی که بتونم دقیق راهنماییت کنم ندارم اما به هیچ عنوان آب یخ نخور  و بین غذ ...

مرسی عزیزم دارم هر روز اب جوش میخورم به نظرتون رفع میشه با اب جوش ومایعات زیاد ..؟؟❤🙏💜

مرسی عزیزم دارم هر روز اب جوش میخورم به نظرتون رفع میشه با اب جوش ومایعات زیاد ..؟؟❤🙏💜

ببین در مورد خوردن مایعات زیاد ایده ای ندارم

اینم که گفتم چیزی بود که پزشک به پدربزرگم گفته بود چون سنگ صفرا داشته 

حالا میخوای یه تاپیک دیگه بزن با عنوان کسانی که سنگ صفرا داشتن 

ببین در مورد خوردن مایعات زیاد ایده ای ندارم اینم که گفتم چیزی بود که پزشک به پدربزرگم گفته بود چون ...

چیکارکردن رفع شد؟اخه سنگ نیست خداروشکر با پرهیز غذایی ومایعات دکترم گفت خوب میشه ولی بعضی ها دل ادمو خالی میکنن مثلا دکترعمومی وخانواده خودشون دکتربالایی میدونن وراه حل دیگه بلد نیستن ..منم دارم رعایت میکنم ولی شیره انگور وارده خیلی بهش وابسته شدم .نمیدونم خوبه برام یانه ..😑😑😢😢

چیکارکردن رفع شد؟اخه سنگ نیست خداروشکر با پرهیز غذایی ومایعات دکترم گفت خوب میشه ولی بعضی ها دل ادمو ...

دکترش بهش دارو داده عزیزم

شما همون چیزهایی که دکتر گفته رو انجام بده 💙

2823
2791
2779
2792