2777
2789

تشنه اس😂😂نمیدونم والا اینجوری نمیشه حدس زد اگه کرم دیگه ای هم ریخته بگو ببینیم کرم داره یاواقعا آب لازمه مادر مرده

یک صبح به اخلاص بیا بر در ما   گر کار تو برنیامد آنگه گله کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا واست مهمه واسه چی اینکارو میکنه؟ بیخیال بابا

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
تشنشه از همه چیز که نباید یه حرفی دربیاد

عزیزم چون من میشناسم اخلاقشو‌.دوس داره حرص بده بقیه رو به رخ بکشه بگه شوهرم بحرفمنه..قبلنم بهم یچیزی گفت درمورد ب رخ کشیدن

جاریت به شوهرت دستور میده😐😐😐اونم گوش میده😐😐😐 ایندفعه بگو خودت مگه دست نداری😒😒😒 شوهرتم تو ...

بابا جون به شوهر خودش میگه، خونتو کثیف نکن

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها
مثل من اشتباه متوجه شدی به شوهر خودش میگه خخخ منم پستمو پاکیدم

پاک کردم پستمو😅😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بابا جون به شوهر خودش میگه، خونتو کثیف نکن

فشارم رفت بالا خواهر😅😅😅😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
خوب؟شوهرشه،،آب میخواد ازش که براش بیاره،چیه مگه؟

مادر شوهر منم یه بار که از همسرم آب خواستم شبش دعوا راه انداخت که چه معنی میده زن به شوهرش بگه برام آب بیار

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

منم جدیدا میرم خونه مادرشوهرم به شوهرم میگم قربونت برم برام اب بیار..یا گلم بچه روببر توالت...شوهرم تو خونه یه لیوان جابه جا نمیکنه ولی اونجا انجام میده ....چون دوس دارم حرصشون بدم اُرد میدم😂😂😂😂