2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه به منم معرفی کنی

این یه بلاگر از مشهد هست که همیشه قبل از معرفی و تبلیغ از اون محصول استفاده میکنه و تحقیق میکنه پیجشم پر از ایده برای وسایل خونه هست خیلیم دختر پر انرژی و خوش اخلاقیه __golmangoli__

خب این یکی پیج یه دختر خیلیی پر انرژی و دوست داشتنیه اصلا هم تبلیغات نداره میتونی ازش انرژی بگیری کلی چیزای گفید تو پیجش داره mansoure_lifestyle

این پیجم میتونی ازش برای لباس و این چیزا ایده بگیری و تبلیغات خوبی هم میزاره nazzzlifestyle 

اگر سنت کمه از این پیج میتونی کلی ایده برای لباس و وسایل جینگولی بگیری و خرید کنی sogand_en

میشه به منم معرفی کنی

برای پیج آشپزی هم navab_ebrahimiiiعالیه گاهی اوقات هم ظروف قابلمه معرفی میکنه که همشون کیفیت خوبی دارن و حتی گارانتی هم دارند 

این پیج آشپزی هم خیلی خوبه انواع دستور پخت هارو داره و همشون تقریبا ارزون قیمت و راحته 

Mazzedoonولی تبلیغاتش رو قبول ندارم 

این یه بلاگر از مشهد هست که همیشه قبل از معرفی و تبلیغ از اون محصول استفاده میکنه و تحقیق میکنه پیجش ...

وا این دختره مشهدی گل منگلی چ هنری داره آخه یه خونه50متری چه ایده ای داره اخه به لطف شما خونشم عوض کرد دو کلام سواد نداره هیچ هنری نداره تو اوج کرونا رفت شمال الانم همش این ور اون وره تو دایرکت بهش گفتم در جا منو بلاک کرد تازه فالووشم نکرده بودم

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
وا این دختره مشهدی گل منگلی چ هنری داره آخه یه خونه50متری چه ایده ای داره اخه به لطف شما خونشم عوض ک ...

من تازه فالوش کردم برای من مفید بوده شما هم بهتره برای شخصیت خودتون هم که شده یکم نکات مثبت رو ببینید و انقدر بدگویی نکنید 

به هرحال شما آزاد هستید که هرکسی که دوست دارید رو دنبال کنید 

خونه ۵۰ متری داشتن هم جرم نیست خانم !

من تازه فالوش کردم برای من مفید بوده شما هم بهتره برای شخصیت خودتون هم که شده یکم نکات مثبت رو ببینی ...

شما اگه شخصیت داشتید از آدمای تحصیلکرده و هنرمند ایده میگرفتید 

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه