2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز زدین تو کار بلاگرا ای بلا ها

نوشابا سابقدونم   نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه    پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام   

چرا انقدر محو زندگی دیگران میشید ! اگر بدتون میاد خب چرا دنبالشون میکنید ! 

من فقط چند تا بلاگر رو قبول دارم و کارشون واقعا درسته 

چیزایی که معرفی میکنن برام مفیده و ازشون ایده میگیریم 

بقیه رو کار ندارم! 

در ضمن همه جای دنیا این یه شغل اینترنتی محسوب میشه 

یه مدل لباس رو دنبال میکنم که المانه اونم کارش همینه 

بلاگر روسی ! 

و خیلی های دیگه 

یکی تبلیغ یه پیجی رو کرده بود حالا همه فالورهاش پایینش کامنت گذاشته بودن که این پیجش ما خرید کردیم ا ...

آره فقط تبلیغ میکنن کاری به کیفیت ندارن اینم بدون نه کسب و کاری که با کیفیت باشه مشتری خودشو پیدا میکنه نیهزی نداره اینجوری تبلیغ کنه

من هیچکدوم رو فالو نمیکنم ولی سر میزنم و. به نکات مثبتش توحه میکنم

مثلا امروز دیدم انا شید حسی نی رفته سفر پنج تا کیف و چند ساعت و. کلی اکسسوری برده انگیزه شد که در سفرهای بعدی یه کوله فقط نبرم روز اخر بوی شتر بگیرم

یامثلا انگیزه واسه درس و مطالعه بخوام میرم پیج تامیلا 

یکی تبلیغ یه پیجی رو کرده بود حالا همه فالورهاش پایینش کامنت گذاشته بودن که این پیجش ما خرید کردیم ا ...

اونا باید خودشون پیج بلاگر های مطمعن رو دنبال کنن و قبل از خرید اینترنتی حتما تحقیق کنن 

در ضمن خیلی از همین ویدیو های تبلیغات رو بقیه پیجا برمیدارن و اسم خودشون رو روش مینویسن!

زندگی ندارن ک همش گوشی بدست از همه چی فیلم و عکس میگیرن فالورا نپرن...بنظرم زندگی قشنگتر از اونیه ک همش ادم بخاد خودش و زندگیشو ب دیگران ثابت کنه و نشون بده

ی بلاگر میشناسم دوتا دختر داره، بچه هاش پناه برخدایی دارن بزرگ میشن این خانم فقطو فقط داره ب فالوراش میرسه، اون بچه ها بعدا بزرگ شن ب کارمادرشون افتخارنمیکنن ک ...