2777
2789
عنوان

روز عقد

179 بازدید | 10 پست

خانما راسته که روزی که تو محضرخونه عقد خونده بلشه بهتره کلی ادم از فکوفامیلا ادم باخودش نبره که انرژی منفی زیاد نشه؟ بعداینکه لباسای اون روز رو خونواده عروس میخرن؟

اصن نفهمیدم چی گفتی؟؟🙄🙄🙄🤐🤐🤐🤐🤐

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

لباسو مگه نباید دوماد بخره؟ 

قسمت اولشم خرافاته

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیدم با هرکی حال میکنی ببر با هرکی حال نمیکنی نبرش

لباس عقدو خانواده داماد میخرن

فقط خرج شام عقد با خانواده دختره بقیش حتی میوه و شیرینی و شربت لباس عقد دسته گل محضر همش با پسره

شما فقط باید ی دس کت و شلوار برا داماد ی حلقه و خرج شامو بدید

کلا از نظر من چ عروسی چ عقد فقط باید کسایی دعوت باشن ک واقعا برای هم عزیزن نه فامیلی ک دو سه سال یبار تو ختم و عروسی میبینیش🌹

لباس عقد محضری رو هم ما خودمون گرفتیم

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

مگه دشمن می‌برید ک انرژي منفی بدن. 

دوماد میخره سمت ما

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ما ک خواهر و برادرای شوه م 50 نفر بودن منم با مامانمو بابام و خواهرم... 

لباس هم دیگه کنار میان بهتره داماد بخره... 

گل و شیرینی و سفره عقد و هزینه محضر هم با داماده