2777
2789
عنوان

از ناهار و شام خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 66 پست

من میگم بیایین همین الان همه چشامونو ببندیم ده دقیقه درازبکشیم بخوابیم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی بلد نیست هیچی

ای بابا

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

ی روز ک وقت داری چند مدل خورشت درس کن بزا فریزر هرسری یکیشو درار فقط برنج ساده بزار و بخورید

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  
شام رو میشه ساده گداشت ولی اگه ناهار زیاد درست کرد با این وضع خرج ها که خیلی میره بالا

اره ولی فقط دو روز که میگه کمبود خواب دارم اینکارو کنه خیلی خرجشون بالانمیره می‌تونه به خودش برسه خستکیشو بگیره 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدر تو امضات دوست داری    فقط منو کم دارن

سایت خرابه نمیتونم اضافه کنم تا درست سه😁😍

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
منم عییییین تو الانم دارم پامشیم خونه رو تمیز کنم

من کمر درد  میخام گریه کنم، الان کیسه گذاشتم بلکه ی کم آروم شه ک بچم اومد سراغم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

من دیر بیدار شدم صبحانه جارو تمیزی .تازه میخوام ناهار بخور .تو این حین هم دارم برا عصرونه بچه ها سوپ درست میکنم.بعدش برم سراغ شام .چقدر کار هیچوقتی کارام تمومی نداره☹☹☹

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
یه پیشنهاد دارم واسه تنوع  البته اگه شاغل نیستی ...  صبح تا 10 11 بخواب، پاشو به خودت ...

بچه داره نمیتونه که 

بخاطر اونام ک شده باید پاشه صبونه بده

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیشنهاد شماره 2

یه روز پاشو یهو 3 4 تا غذا درست کن، آماده که شد بذار توی ظرف مناسب بذار توی یخچال یا فریزر

بعد واسه سه چهار روز آیندت غذات آمادس، فقط باید 10 دقیقه گرمش کنی

(خیییییلی حال میده) 

تازه بعدش شوهرمیا نازکشی اونم اضافه میشه شبم ک میخوابخوابی درخواست رابطه.😭😭😭😭😭😭😭😭

وای قربون دهنت این وسط باید فکر حموم و.. باشی 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
شوهرم کبد چ به نیمرو نمیخوره بهانه میگیره ای خداا من چ کنم  دیشب لجن در اومد گفتم نمیخوری نخور ...

سالادبخوره خب 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
یه پیشنهاد دارم واسه تنوع  البته اگه شاغل نیستی ...  صبح تا 10 11 بخواب، پاشو به خودت ...

دیر کجا بود خاهر من میگم کمبود خاب دارم