2777
2789
عنوان

اسکلیوز🙏🙏🙏😔

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 38 پست
بله گفت درست میشه ولی خانومی که دیروز تاپیک کرد منو ترسوند درمان داره ولی کرونا نمیزاره برم

آها پس خداروشکر❤ اگه زیر 18 سال باشی هنوز بدنت رشد میکنه و قابلیت شکل گیری داره

من شنیدم با کمربند طبی هم درست میشه

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  
اون دوستمون امروز رفتن دکتر دکتر بهشون گفته عمل برای 60درجه با بالاست بهش ورزش داده بود

آره میگم ولی امکان داره با ورزش هم خوب نشه و به اعضای دیگه بدن آسیب بزنه😔

لطفا برای رسیدن به آرزوم یه صلوات برام بفرستید😍❤️🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آها پس خداروشکر❤ اگه زیر 18 سال باشی هنوز بدنت رشد میکنه و قابلیت شکل گیری داره من شنیدم با کمربند ...

انشاالله شما هم دعا کنید برام❤️

ن بابا استرس ندین به خودتون من هم ام آر آی رفتم هم عکس ساده که گفتن تو ام آر آی مشکلی نیست و درج‌ کم ...

به ظاهر نگاه کنی به ستون فقرات متوجه انحرافش میشی؟

چون من دیدم واسه بعضیا رو قشنگ مشخص بود که کجه 

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  
به ظاهر نگاه کنی به ستون فقرات متوجه انحرافش میشی؟ چون من دیدم واسه بعضیا رو قشنگ مشخص بود که کجه&n ...

نه اصلا متوجه نمیشم چون کمه ولی به مرور زمان بدتر میشه

نه اصلا متوجه نمیشم چون کمه ولی به مرور زمان بدتر میشه

آها پس تا بیشتر نشده جلوگیری کن

من تمریناشو همین الان تو گوگل دیدم هر روز انجام بده حتی شده 10 دقیقه

ی کارهایی عم هست نباید انجام بدی

همشونو تحقیق کن انجام بده و رعایت کن ایشالا که چیزی نیست و رفع میشه❤

آها پس تا بیشتر نشده جلوگیری کن من تمریناشو همین الان تو گوگل دیدم هر روز انجام بده حتی شده 10 دقیق ...

ممنون آره مجبورم اینکارو کنم مرسی عزیزم❤️❤️❤️😘😘😘😘😘

عزیزم منم دوسالی بود شک داشتم که دچارش هستم یا نه اخه مامانم خیاطه و گفت انگار کتفت بیرون زدگی داره و کج شدگی یا من اینطور فکر میکنم . همش تنبلی کردم و معاینه رو ب بعدا موکولش کردم چون الانشم زیاد مشخص نیس فقط تو بعضی لباسام ، این حالتو مشخص میبینم احتمالا درجه اش کمه . الانم موندم پشتکارش رو دارم که مرتب تمریناتش رو انجام بدم یا نه ؟ چون خودمو میشناسم زود جا میزنم و بی حوصلم

بدتر اینکه حالت قفسه سینه ام ناقرینگی داره و لباس یکم گشادتر تو تنم کمی بد وامیسه وگرنه درد و ... ندارم . شما رفتی پیش دکتر آخر ؟؟ بهت ورزشی چیزی داده ؟ من ۲۷ سالمه راه اصلاح شدنش وجود داره؟

عزیزم منم دوسالی بود شک داشتم که دچارش هستم یا نه اخه مامانم خیاطه و گفت انگار کتفت بیرون زدگی داره ...

سلام عزیز دلممم بله من به دکتررر مراجعه کردممم پارسال پاییز بود که رفتمم چون درد کمررر خیلی اذیتم میکرددد نمیتونستم بدون تکیه گاه بشینم که خداروشکر الان با مصرف کلسیم اینا بهترم 

اما در مورد اسکلیوززز ام آر آی هم رفتممه شاید منشا یجا دیگه باشهه که بازم خداروکر نبوددد و دکتر تشخیص داد مادر زادی هستش و در زمان بلوغ خودشو نشون داده برا من خیلی خفیفه  و متاسفانه به خاطر شرایط کرونا نتونستم درمانشو ادامه بدمم و دکتر بهم پیشنهاد کرد که وزنمو کم کنمم و پیلاتس یا ورزشای مشابه اون زیر نظر مربی باشم و همینطور فیزیوتراپی که من هنوز نرفتم انشالله کرونااا یکم بهتر بشه درمانو شروع میکنمم

ببخشبد یکمم زیادد شد😬❤️😂

انشالله بهتر میشین اصلا نگران نباشیدد میگن ماهیو هر موقع از آب بگیری تازس شما هم شروع کنید

من در حال حاظر 17 سالمهه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز